Srbin nahuškao rotvajlera na susjeda pa njegovo mrtvo tijelo bacio u bunar

ZBOG 500 eura duga Jovica N. iz Radinca u Srbiji nahuškao je na prijatelja Dragana Arsića svog rotvajlera koji ga je izgrizao do smrti. Mrtvo tijelo je zatim bacio u ujakov bunar te ga zatrpao zemljom.

Potraga za Jovicom trajala je deset dana, a čim su ga uhvatili sve je priznao policiji, piše Press. Hladnokrvno im je ispričao kako je tu večer pio s Arsićem te da je ubrzo izbila svađa zbog 500 eura. Tvrdi da nije pustio rotvajlera na njega već da se pas sam otrgao s uzice i napao ga.

Pas je nesretnog Arsića izgrizao 60 puta dok nije umro, a Jovica tvrdi da ga nije mogao obraniti. No, izvor lista tvrdi da je Arsić namjerno pustio psa i to zbog nevraćenog duga.

U bunar bacio i zatrpao živog psa

"U pokušaju da prikrije stravičan zločin, Jovica je skinuo Dragana Arsića, spalio njegovu odjeću, a leš stavio u prtljažnik automobila. Tijelo je odvezao u selo Osipaonica, udaljeno oko 20 kilometara, na njivu svog ujaka koja se nalazi na kilometar od puta. Jovica je Arsićevo tijelo izvukao iz prtljažnika i na leđima prenio do bunara. Kada je bacio leš, bunar je zatrpao šutom i zemljom kako bi prikrio tragove", tvrdi izvor blizak istrazi.

Jovica je također u bunar bacio i psa koji je čuvao ujakovu njivu. Ujak je urušavanje bunara prijavio policiji koja je iz njega izvukla živog psa, no nije primijetila leš.

U međuvremenu, prijavljen je i nestanak 49-godišnjeg Arsića za kojeg deset dana nije bilo nikakvih informacija. Čak je i lokalna televizija danima prikazivala njegovu sliku, ali bez rezultata. Nakon što je policija doznala da je Arsić zadnji put viđen s 35-godišnjim Jovicom krenuli su ga ispitivati te je odmah priznao da je Arsića ubio njegov pas. Odveo je policiju na mjesto zločina gdje je trebalo kopati bunar tri sata kako bi se došlo do mrtvog tijela nesretnog Arsića, piše Press.

J.M.
Foto: Press

Pročitajte više