Stanje na cestama: Mokri kolnici u Primorju, jači promet na A1 od Zagreba prema Karlovcu

Foto: FAH

MOKRI su i skliski kolnici mjestimice u Hrvatskom primorju. Pojačan je promet na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu, a otežano se vozi, u koloni, jednim trakom od čvora Popovec prema čvoru Kraljevečki Novaki na autocesti A4 Zagreb-Goričan zbog radova, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Dvosmjerno se jednim trakom zbog radova vozi i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani (od 136. do 141. km).

Na državnoj cesti između Vrbovskog i Ogulina (DC42) bit će za sav promet zatvoren most Hambarište, danas (13. srpnja) u 13 sati do 10. listopada. Obilazak za vozila do 15t bit će lokalnom cestom LC58036 Vrbovsko-Kučaj-Okruglica, a za vozila preko 15 tona autocestama A1 i A6 (čvor Vrbovsko-čvor Bosiljevo 2- čvor Ogulin).

Danas, 13. srpnja od 22 do 24 sata na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba prekidat će se promet dva puta po 15 minuta.

Na graničnom prijelazu Metković pojačan je ulazak osobnih vozila. Do završetka radova preko graničnog prijelaza Županja promet će teći preko 5 kolničkih traka, a ne preko 10 redovnih. Moguće su gužve i duža čekanja na prelazak državne granice, osobito vikendima.

Trajekti i katamarani plove redovito.



 

Pročitajte više