Policija oduzela puške i pištolje HDZ-ovom saborskom zastupniku

Foto: Facebook

STEVI Culeju policija je oduzela oružje.

Uz fotografiju s poslaganim puškama i pištoljima, požalio se na svom Facebook profilu, poslovično u Caps Locku. Na fotografijama, uz Culejev arsenal, može se vidjeti i policijski službenik koji drži ruku naslonjenu na službeni pištolj.

"HRVATICE I HRVATI ORUŽJE MI JE ODUZETO , NE BRINE ME , OSTAO MI JEZIK A VI SVOJE BOLJE ČUVAJTE", zavapio je Culej i preporučio sunarodnjacima da paze na svoj arsenal.



"Da me mučite, ne bih vam odgovorio"


Iz policije su nam potvrdili kako su mu oduzeli oružje, i to zato, jer mu je istekao rok valjanosti oružnog lista. Kako su nam rekli iz PU vukovarsko-srijemske, Culej je trebao podnijeti zahtjev za novim rokom kako bi produžio period dok mu važi oružje, ali to nije učinjeno.

Index je kontaktirao HDZ-ovog zastupnika lišenog oružja. Pokušali smo ga upitati zbog čega su mu oduzeli puške i pištolje.

"Index? Jeste vi normalni, da me mučite, ne bih vam odgovorio", lakonski nam je odgovorio Culej.
 
Šokirani Facebook prijatelji

Potreseni Facebook prijatelji izrazili su svoju sućut zbog ovog čina. Prenijet ćemo njihove izraze zabrinutosti bez pravopisnih intervencija.

"Ovako su Jugokomunisti razoruzali Hrvate prije Srbocetnicke Agresije na Hrvatsku povijest se ponavlja Oprez", "Mene su razoružali odmah nakon što sam otišao u mirovinu, ALI SRCE HRVATSKO I OKO SOKOLOVO MI NE MOGU ODUZETI !!!!", "Plenkovicu sjeme ti se Zatrlo dabogda", "TAKO JE BILO I PRED DOMOVINSKI RAT RAZORUZAJ PA NAPADNI", "Aaa Šta ga nisi lipo namaza i stavio u nailon te zakopa aaaa!?", "Isuse Kriste milostivi Boze ,pa ljudi moji do kada ćemo mi ovo trpiti .Hrvatski narode Ajde na noge U OBRANU DOMOVINE", samo su neki od komentara na fotografiji na kojoj Culej pozira sa zaplijenjenim oružjem.

Aktivan na Facebooku

Kontroverzni HDZ-ovac često objavljuje na ovoj društvenoj mreži, slično kao saborski kolega Pernar, kojeg je svojevremeno izvrijeđao urlajući o svojim krvavim gaćama.



Primjerice, prije nekoliko dana mu očito nije sjeo Zoran Šprajc pa je Culej, inače plaćen novcem poreznih obveznika da predstavlja vladajuću stranku u Hrvatskom saboru, iskoristio priliku da izrazi svoje neslaganje s voditeljem.

"ALO BRE ŠPRAJC KOJI NISI ŠPRAJC NABIJE TE MOJ CRNI NA JAJC ,NEMOJ BRE PREDSJEDNICU DA MI VREĐAŠ", napisao je saborski zastupnik HDZ-a.



Caps Lock domoljublje i strast prema oružju

Culej inače često dijeli poveznice opskurnih desničarskih portalića, sve prateći opaskama napisanima Caps Lockom.

Dijeli on i objave svojih istomišljenika. Primjerice, drage su mu umotvorine neonacista osuđenog zbog plaćanja prostitutki kokainom - Velimira Bujanca.

Nedavno je tako podijelio i objavu još jednog kolege iz sabora, Željka Glasnovića. Osim sličnih svjetonazora i sklonosti da objavljuju gluparije na društvenim mrežama, Glasnović i Culej dijele i neskrivenu strast prema oružju. Glasnović je nedavno objavio seriju fotografija na kojima pozira s automatskim oružjem u spavaćoj sobi.

>> FOTO Glasnović pozira s automatskim oružjem: "Sjećate se kad su ga predali srbočetničkoj armadi?"

Pročitajte više