Strava u Baltimoreu: Muškarac u hotelskoj sobi ubio troje djece

U AMERIČKOM Baltimoreu dogodilo se trostruko ubojstvo, u kojemu je otac hladnokrvno ubio troje djece starosti između dvije i šest godina, u hotelskoj sobi nakon čega je došao na recepciju i policiji prijavio zločin.

Nakon što su se policijski službenici odazvali na dojavu, u sobi na desetom katu hotela "Marriott Inner Harbor" našli su na beživotna tijela djece te 41-godišnjeg Marka Castilla s manjim porezotinama na tijelu, koje je vjerojatno sam sebi nanio.

Prvo što je rekao policajcima, bilo je kako ne zna kako su ubijena djeca. "Još nam nije jasno zašto je dovukao djecu u hotelsku sobu da bi ih ubio", kazao je glasnogovornik policije u Baltimoru Sterling Clifford, dodajući kako su djeca identificirana kao:  Anthony star šest godina, Austin četiri te Athena koja je imala svega dvije godine.

Policija još uvijek ne raspolaže s informacijom kako su djeca ubijena, međutim sasvim je sigurno kako nije riječ o vatrenom oružju niti su probodena nožem.

Također, glasnogovornik policije izjavio je da nije sasvim jasno tko je imao pravo na djecu, s obzirom da su majka djece Amy Castillo te ubojica Mark na sudu vodili spor oko starateljstva nad njima.

I.Ć.

Pročitajte više