Supruga dubrovačkog policajca-dilera optužuje i njegove kolege: Šmrkali su u službenom autu!

SUPRUGA sada već bivšeg dubrovačkog policajca, 31-godišnjeg Miroslava Bugarina, koji je početkom ove godine uhićen zbog dilanja droge, tvrdi kako su ona i suprug pali "dok stvarni dileri i dalje rade u policiji". Novinarima Dubrovačkog lista 26-godišnja Ana Bugarin je ispričala kako njen suprug, koji je uhićen u trenutku dok je njoj dostavljao drogu, nije diler već ju je, budući da više ne žive zajedno - drogom htio pridobiti nazad. Bugarin je zbog posredovanja u prodaji droge osuđena na dvije godine zatvora, dok je njen suprug osuđen na tri godine zatvora zbog dilanja.

> Dubrovački policajac-diler udaljen s posla, s "mušterijama" odgovara na pitanja sucu

"Kriva sam. Sve sam priznala i odslužit ću svoje. Kao i moj muž. Ali, prije nego odem, želim da svi saznaju pravu istinu. Policajci su prvi konzumenti. Oni koji su me uhvatili radili su isto što i ja. Pušili su sa mnom, sređivali meni i drugima. Ja zasluženo idem na robiju, ali oni i dalje nose uniformu, hapse okolo i primaju sedam tisuća kuna plaću", rekla je Bugarin dodajući kako je sve "spremna raskrinkati" i kako su "neki policajci čak vukli kokain nasred policijskog auta".

Podsjetimo, Miroslav Bugarin je 31. prosinca 2008. godine, u službenoj odori i u službenom vozilu, na adresu 25-godišnje Ive Jarak dostavio šest "pizeva" droge. Ana je za posredovanje u prodaji droge optužena na osnovu razgovora kojeg je policija prisluškivala, a u kojoj joj je prijateljica Iva zahvalila na tome što joj je Miroslav dostavio drogu. Svog kolegu je policija uhitila 4. siječnja ove godine, nakon što je u centru Dubrovnika supruzi predao 4,7 grama marihuane.

Dubrovačka policija navodi kako će tvrdnje Ane Bugarin iznesene u medijima provjeriti, ali ih "uzimaju s rezervom" budući da ni ona ni suprug tijekom istrage i suđenja nisu spominjali njegove kolege, a policajci koje Bugarin sada tereti su isti oni koji su par uhitili i provodili nad njima kriminalističku obradu.

Pročitajte više