Suprugu izvukao s radnog mjesta u Heinzelovoj i izbo nožem

NAKON što je jutros u ljubomornom ispadu tri puta zabio nož u leđa svoje supruge, 44-godišnji Zagrepčanin sam se pojavio u policijskoj postaji i priznao zločin, izvijestila je poslijepodne policija.

Uhićenog muškarca policija je zadržala na kriminalističkoj obradi i prijavila za pokušaj ubojstva, iako je tri rane na leđima žene liječnik okvalificirao kao lakše ozljede.

Obiteljska drama dogodila se u krugu tvrtke u Heinzelovoj ulici, gdje je supruga zaposlena. Oko 9 sati 44-godišnjak je došao na suprugino radno mjesto, započeo svađu i udario ju šakom u glavu.

Potom ju je izvukao van zgrade, tri je puta nožem ubo u leđa i pobjegao s mjesta zločina. No, dok je liječnička ekipa u Klinici za traumatologiju ozlijeđenoj pružala pomoć, njezinom suprugu je proradila savjest, pa se sam pojavio u maksimirskoj policijskoj postaji i priznao zločin, izvijesti je privremeni glasnogovornik zagrebačke policije Davor Tor. Dodao je da je razlog muškarčeva napada ljubomora, no nije pojasnio o čemu je točno riječ.

Pročitajte više