Teški sudar kamiona i auta kod Petrinje, prevrnuli su se. Dvoje u bolnici

TEŠKA prometna nesreća u kojoj su sudjelovali šleper i automobil dogodila se jutros oko 7:30 na Državnoj cesti Petrinja-Glina u petrinjskom naselju Župić, javlja portal53.hr.

I kamion i auto su sletjeli i prevrnuli se, a kamion je u nesreći uništen.

Unesrećeni vozač i vozačica su vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Dr. Ivo Pedišić u Sisku gdje će im biti utvrđena težina ozljeda.

Vozač šlepera izgubio kontrolu i prešao u suprotan smjer

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač šlepera marke MAN, koji se kretao iz pravca Gline, u zavoju ispred kućnog broja 1A najvjerojatnije izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotan prometni trak kojim se iz pravca Petrinje kretala vozačica u osobnom vozilu Toyota. Od siline udara vozila su završila na travnatoj površini pokraj ceste.

U intervenciji izvlačenja iz oštećenih vozila i osiguranju mjesta nesreće sudjelovalo je šest djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Grada Petrinje s dva vozila.

Očevid obavljaju djelatnici Policijske postaje Petrinja koji i reguliraju promet, koji teče otežano jednim prometnim trakom, a čija se normalizacija očekuje tijekom dana, javlja portal53.hr.

 

Pročitajte više