Tisno: Pijan i bez vozačke naletio na publiku koja je slušala koncert, jedna žena u kritičnom stanju

Ilustracija: Rudinapress

ZAGREPČANKA u dobi od 40 godine teško je ozljeđena i bori se za život, nakon što je na nju i još jednu 47-godišnjakinju sinoć naletio automobil dok su sjedile na zidiću u Tisnom te pratila koncert Đanija Stipaničeva i Petra Graše, javlja Šibenik.in.


Kako se doznaje jutros u šibenskoj policiji, na njih je sinoć oko ponoći i 11 minuta naletio pijani 36-godišnjak u Opelu Astra, šibenskih tablica, dok su sjedile na zidiću od jugobrana i pratile koncert.

Automobil je naletio velikom brzinom, a kako kažu svjedoci iz Tisna koji su se zatekli na mjestu nesreće, vozača je zanijelo pa je pokušao izbjeći sudar s drugim vozilom te okrenuo na drugu stranu. Tada je naletio na dvije žene iz Zagreba. Jedna je u kritičnom stanju, dok je druga lakše ozlijeđena.

"Noćas 11 minuta iza pomoći u Ulica Velika Rudina u Tisnom, 36-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod utjecajem alkohola zbog neprilagođene brzine udario u betonski zid, a potom u 40-godišnjakinju koja je bila naslonjena na zid i zatim 47-godišnjakinju koja je sjedila na zidu. Obije su zbrinute u Općoj bolnici Šibenik", rekli su u policiji koja je očevid vršila sve do tri sata ujutro.

Čekali su 36-godišnjaka da se otrijezni, a zatim da iskaz policiji. Trenutno je i dalje u rukama policajaca. Dobit će kaznenu prijavu zbog izazivanja teške prometne nesreće.

" Bilo je strašno. Feštu smo održavali umjesto utrke tovara koju je pokvarilo ružno vrijeme i sinoć je na rivi bila silna gužva, doslovno je čovjek bio na čovjeku. Momka znamo, njegova familija ima tu jedan lokal i uglavnom, doletio je velikom brzinom i pokupio te jadne žene. Mjesto nesreće je izgledalo stravično, a prvi su nakon nesreće došli momci iz tišnjanskog DVD-a koji su osigurali prostor, a jedan mladi liječnik iz Tisnog pružio je unesrećenima prvu pomoć i zaustavio krvarenje, do dolaska ekipe Hitne pomoći. Velika je ovo tragedija za naše mjesto", ispričao je mještanin Tisna koji je svjedočio nesreći.

Pročitajte više