U Slatini trojica pedofila mjesecima seksualno zlostavljala tri bolesne djevojčice

POLICIJA je uhitila trojicu pedofila sa slatinskog područja, koji su bludničili nad tri bolesne djevojčice te ih seksualno iskorištavali, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

61-godišnjaka, 52-godišnjaka i 49-godišnjaka se tereti da su od 11. lipnja prošle godine do kraja ožujka ove godine, u više navrata, nad djevojčicama u dobi od 14, 17 i 19 godina, počinili kaznena djela bludničenja, podvođenja, spolnog snošaja s djetetom i zadovoljavanja pohote pred djetetom.

Doznajemo kako su sve tri djevojčice osobe s poteškoćama u mentalnom razvoju. Jedan od pedofila ih je poznavao te je iskoristio njihovu bolest kako bi s prijateljima zadovoljio pohotu. Više detalja u policiji nisu željeli iznositi, radi očuvanja privatnosti djevojčica pa smo tako uspjeli saznati samo da djevojčice nisu smještene u nekom od domova za djecu s poteškoćama u razvoju.

Nakon dovršetka kriminalističke obrade, pedofili su privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Bjelovaru, gdje su, nakon saslušanja, 52-godišnjak i 49-godišnjak zadržani u pritvoru, dok je 61-godišnjak pušten da se brani sa slobode.

I.M.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više