FOTO Hrvatski tenisač u Međugorju gradi sportski kompleks, evo što će sve imati

Foto: Dodig Tennis Center

Hrvatski tenisač Ivan Dodig, osvajač Davis Cupa s Hrvatskom 2018., srebrni s posljednjih Olimpijskih igara u Tokiju te osvajač tri Grand Slam naslova u konkurenciji muških parova te još četiri u mješovitim parovima, uskoro će u rodnom Međugorju otvoriti Dodig Tennis Center (DTC) kao "revolucionarni sportski kompleks od 25.000 kvadratnih metara".

"DTC namjerava promijeniti pejzaž tenisa u Hercegovini, na Balkanu i izvan njega, a teži postati simbol inovacije, strasti prema tenisu i posvećenosti izvrsnosti", kaže.

U srcu Međugorja, već poznatog vjerskog i turističkog središta Hercegovine, DTC dodatno obogaćuje ponudu regije. "Sa svojom jedinstvenom kombinacijom vrhunskog tenisa, luksuznog iskustva i raznovrsnih sadržaja predstavlja destinaciju koja će privući ljubitelje tenisa i turiste iz cijelog svijeta. DTC postat će znakom uspjeha Ivana Dodiga i međugorskih sportaša kao i središte budućnosti tenisa", stoji u opisu projekta.

Što će sve imati novi centar?

"DTC nudi šest modernih teniskih terena opremljenih najsuvremenijom opremom. Pet terena s tvrdom podlogom, od kojih je jedan Central Court, te jedan teren sa zemljanom podlogom. DTC će imati i četiri padel terena koji pružaju nevjerojatno iskustvo ljubiteljima ovog sve popularnijeg dinamičnog sporta. U planu je i natkrivanje terena kako bi se omogućila cjelogodišnja upotreba i organizacija profesionalnih natjecanja.

Glavni središnji teren - Central Court, srce DTC-a, dizajniran je kao mjesto gdje će se rađati nove legende tenisa. S ovom suvremeno opremljenom arenom od 1.200 kvadratnih metara, koja nudi spektakularan pogled na igru s 2.000 sjedećih mjesta, DTC obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.  

Clubhouse, pak, predstavlja epicentar društvenog života u centru jer nudi raznolik sadržaj kako za tenisače, tako i za sve posjetitelje DTC-a. Za članove Members Cluba, VIP zona s terase Clubhousea pruža ekskluzivan pogled na središnji teren, omogućujući im da uživaju u svakom trenutku igre u ugodnom okruženju. Centar priprema vrhunski restoran koji će svojom ponudom podržavati zdrav način života. Osim toga, Clubhouse će sadržavati i fitness centar, saune, muzej, shop, više lounge zona te multifunkcionalne prostore.

Apartmanska zgrada u sklopu DTC-a pruža luksuzno iskustvo za goste. Sastoji se od 27 prostranih apartmana, svaki pažljivo dizajniran kako bi pružio udobnost i eleganciju. Gostima su na raspolaganju vanjski i unutarnji bazen, spa zona, poslovni prostori i konferencijske dvorane, stvarajući savršeno okruženje za odmor i poslovne aktivnosti.

DTC je okružen prirodnim ambijentom i šumom te nudi brojne aktivnosti za rekreaciju, poput šetališta, vanjske teretane, trim staze i mini golfa. Tu je i dječja igraonica, čineći DTC idealnim odredištem za obitelji i sve ljubitelje aktivnog odmora", stoji u opisu projekta.

Pročitajte više