Vojković: Pristupio sam poligrafu kako bih sa sebe skinuo etiketu zlostavljača

PREDSJEDNIK uprave Croatia osiguranja Hrvoje Vojković potvrdio je u razgovoru za Index kako je na svoj zahtjev pristupio poligrafskom ispitivanju, te da je rezultat ispitivanja i očekivao.

"Ja sam u okviru ispitivanja pristupio poligrafu, to sam i sam zatražio jer želim sa sebe skinuti etiketu zlostavljača" - rekao nam je Vojković dodajući kako je bio uvjeren da će poligraf pokazati da ne laže, što je i pokazao, jer cijelo vrijeme govori istinu.

"Cijela afera mi je namještena i imala je druge ciljeve." - dodao je.

Hrvoje Vojković dalje nije želio komentirati cijelu aferu koja se razvila između njega i njegove bivše supruge zbog, kako je kazao, interesa djeteta, tek je dodao kako bi želio skrenuti pozornost na to da je vrlo lako zlorabiti institucije kojima je cilj braniti interese pojedinaca i štititi prava zlostavljanih. "Neke druge učine žrtvama, kao što se radi i u mojem slučaju" - zaključio je Vojković.

Podsjetimo, Diana Vojković podnijela je prošle godine u svibnju zahtjev za razvodom braka, a kasnije je u svojim istupima u medijima tvrdila kako ju je on psihički i fizički zlostavljao te da je zanemarivao njihovu kćer.

A.H.
Foto: Liderpress.hr

Pročitajte više