Vozač s grupom tinejdžera bježao policiji u BiH, objavljeni detalji potjere

Fotografija nije s mjesta događaja Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL

MUŠKARAC i četvorica tinejdžera uhićeni su u Tuzli nakon filmske potjere tijekom koje su ispalili više metaka na policiju, piše Klix.

Dvojica policajca su ozlijeđena, ali ne u razmjeni vatre.

Potjera se dogodila oko ponoći kad su policajci u Rudarskoj ulici pokušali zaustaviti Škodu Octaviju.

U potjeru se uključili i specijalci

"Vozač navedenog vozila oglušio se na znak OSL te je nastavio kretanje u pravcu raskrižja Irac. S ciljem zaustavljanja spomenutog vozila, vozilo je praćeno s uključenim svjetlosnim i zvučnim signalima. Dolaskom na raskrižje na Ircu, iz Škode je kroz prozor suvozača nepoznata osoba ispalila nekoliko hitaca iz pištolja nakon čega se velikom brzinom udaljila u pravcu Bukinja", naveli su iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

U potjeru se uključila i Jedinica specijalne policije, a bjegunci su nastavili pucati prema policiji.

Policajci htjeli izbjeći sudar pa sletjeli u kanal

Vozilo je skrenulo u Ozrensku ulicu, gdje se zaustavilo. Iz njega su izašla četiri muškarca, a jedan od njih bacio je pištolj. U tom trenutku vozač je Škodom krenuo prema službenom policijskom vozilu. Kako bi izbjegli sudar, policajci su vožnjom unatrag pokušali izbjeći kontakt i sletjeli u kanal, a vozač Škode je pobjegao vozilom. U travi je pronađen odbačeni plinski pištolj.

Odmah su pronađena i privedena četvorica muškaraca koji su bježali. Riječ je o 36-godišnjem S. M. iz Tuzle te dvojici 16-godišnjaka i jednom 17-godišnjaku, doznaje Klix.

Škoda je zaustavljena u mjestu Plane, a njom je upravljao A. D. rođen 2000. godine iz Tuzle.

Pročitajte više