Vozači, oprez: Magla na cestama u Lici i Slavoniji

Foto: FAH

MAGLA mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i Slavoniji, a ima je i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Nova Gradiška. Jak vjetar povremeno puše na autocesti A1 između vijadukta Božići i prolaza Vučipolje, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka. Danas do 11 sati zbog radova vozit će se usporeno pretjecajnim trakom između čvorova Draga i Sv. Kuzam u smjeru Krka.

Do 15. lipnja, radnim danima od ponedjeljka do petka, od 8 do 13 sati i od 15,20 do 18 sati zatvara se državna cesta DC52 u Vrhovinama, zbog radova na križanju željezničke pruge Oštarije-Knin-Split. Obilazak: Zalužnica-Čovići-Lički Osik-Korenica-Borje (DC52) i obrnuto.

Zatvorene DC1 u Krapini, DC10...

Dvosmjerno se vozi na autocestama: A2 Zagreb-Macelj između naplatnih postaja Zaprešić i odmorišta Jakovlje (od 10. do 12. km); A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani; jednom tunelskom cijevi kroz tunele: Malu Kapelu i Sveti Rok na autocesti A1.

Za sav promet zatvorene su državne ceste: DC1 u Krapini (obilazak za osobna vozila je gradskim ulicama, a za teretna autocestom A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Đurmanec); DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (obilazak je kroz Vrbovec); DC48 Šurani-Kičer u Istri te spoj državnih cesta DC219 Ulica Domovinskog rata i DC1 Vukovarska ulica (bivša Splitska ulica) u Sinju.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Trajekti Jadrolinije plove prema na sezonskom, ljetnom, redu plovidbe.

Pročitajte više