Vučić se vratio na posao, otkrio nove detalje o bolesti

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

SRPSKI predsjednik Aleksandar Vučić objavio je danas na društvenim mrežama da se vratio na posao nakon dvodnevne zdravstvene krize uzrokovane problemima sa srcem. 

Vučić je od petka do ponedjeljka bio hospitaliziran na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) jer je, po riječima ministra zdravstva Zlatibora Lončara, bio "životno ugrožen" zbog problema sa srcem.

Lončar je danas izjavio je da Vučićevo pogoršano zdravstveno stanje posljedica nagomilanog umora i izloženosti poslu. Liječnici su mu preporučili da promijeni način života i redovito uzima terapiju.

Ministar nije propustio reći da je Vučić ugrozio zdravlje jer radio mnogo, ne misleći na sebe, nego na Srbiju. 

Javnosti se naposljetku obratio i sam Vučić te otkrio neke nove detalje o bolesti.

"Novinari nemaju veze s mojim zdravstvenim stanjem, ja sam kronično bolestan, plus akutni problemi. To je moja stvar i nitko nema veze s tim", rekao je Vučić, prenosi Telegraf.

"Nikada nisam bježao, nikada nisam sklanjao teme pod tepih, nisam se skrivao, i zato sam uvijek pobjeđivao. Bilo bi pretjerano kazati da sam rasturao političke protivnike, ali rastavljajući na sastavne dijelove njihove laži pokazivao sam da sam spreman i da ću uvijek biti spreman. I pobijedit ću ih uvijek", rekao je Vučić.

Pročitajte više