Wireless World – Mobile Life konferencija

INFOFORUM Vas poziva na Wireless World – Mobile Life konferenciju, koja će se održati od 14.-15. listopada 2003. godine u Zagrebu, u prostorijama Hrvatskog liječničkog zbora, Šubićeva 9, s početkom u 9 sati.

Hrvatska se približava vrlo značajnom postotku penetracije korisnika bežičnih usluga u odnosu na  ukupnu populaciju. Novosti je na Hrvatskom tržištu mnogo, a detaljnih informacija  nedovoljno ili nisu dostupne svima, stoga će Wireless World – Mobile Life konferencija pokušati ponuditi odgovore stručnjaka na određena pitanja, predstaviti novitete te uspostaviti protočnost znanja i informacija  između ponuđača i kupaca te  među sudionicima na konferenciji.

Za eksluzivne potrebe konferencije, tvrtka Puls će provesti istraživanje tržišta na temu konferencije.

Rezultati će prikazati stanje i perspektivu tržišta mobilnih usluga te perspektivu primjene. Na konferenciji će govoriti predstavnici Ministarstva pomorstva, prometa i veza te tvrtki: Siemens, Coca Cola, Ina, Microsoft, TDR, Selmet, HTMobile, VIPnet, Instancom, IN2, Multilink, Ericsson, Epsilon, SPAN, Git, Novalis, Iskon Internet, Superius… te mnogi drugi vrsni stručnjaci.

Detaljan popis predavača, program i nazive predavanja pogledajte u prilogu, a više o cjelokupnoj konferenciji na adresi: http://wwml.infoforum.hr

Pročitajte više