Zadnja prilika za prijavu na najveću besplatnu školu programiranja u Hrvatskoj!

Foto: Press

JEDNA od najbrže rastućih IT tvrtki u Hrvatskoj, Agency04, već petu godinu u nizu organizira najveću besplatnu školu programiranja. 

Novi edukativnih smjerovi i programi: Angular, React, Flutter…

Ove godine popularni Summer School promijenio je ime u Devcademy te polaznicima nudi mnoštvo novih edukativnih smjerova i programa. Uz učenje razvijanja složenih Java aplikacija uz pomoć Spring Boota, polaznici će moći naučiti i Angular, React, .NET ili Flutter

Cijeli program traje 6 tjedana, a sastoji se od online tečajeva, tjednih zadataka i 1:1 mentoriranja. Mentore čine najiskusniji inženjeri iz redova Agency04, koji polaznicima stoje na raspolaganju kroz čitavo razdoblje edukacije.

Prijaviti se možete ovdje.

Na trebate biti u Zagrebu, a možete osvojiti i nagrade

Za pohađanje Devcademyja nije potrebno fizički biti u Zagrebu. Dovoljan je dobar internet i malo dobre volje. Mnogi dosadašnji polaznici završili su edukaciju bez da su “izgubili” ljeto.

Devcademy starta 18. srpnja, a završava dvodnevnim Hackathonom, 28. kolovoza. Za vrijeme Hackathona polaznici rade u timovima, a pobjednici osvajaju vrijedne nagrade. Prošle se godine radilo o poklon paketu, Sony slušalicama i ostalim gadgetima koji pomažu u svakodnevnom radu.

Prijave traju do 1.7., a prijaviti se možete ovdje.

Nakon edukacije - posao

Četrdesetak polaznika s prethodnih izdanja Devcademyja ostalo je raditi u Agency04 odmah po završetku edukacije.

"Tijekom ljetnih praznika sam željela steći nova iskustva i proširiti znanje, a istovremeno sam htjela ljeto provesti na moru. Naučila sam puno radeći na tjednim zadacima, a za pomoć sam se uvijek mogla obratiti mentorima koji su bili pristupačni i strpljivi. Na hackathonu sam imala priliku iskusiti kako je to raditi u timu na nekom pravom projektu, a po završetku sam se i zaposlila u Agency04", istaknula je Tihana Oremuš.

Kada je nekadašnja polaznica, a današnja zaposlenica u Agency04, Aida Omanović započela s programom edukacije, činilo joj se kao da će trajati dugo. No, pet tjedana je proletjelo munjevitom brzinom, rekla je. Zahvaljujući zanimljivim zadacima i uz pomoć mentora naučila je razvijati Java Spring Boot aplikacije, a poseban dojam na nju je ostavio dvodnevni Hackathon čija je tema bila La Casa De Papel.

"Loša vijest: iako smo se trudili, moj tim Berlin nije osvojio glavnu nagradu. Dobra vijest: svejedno smo "ukrali" fancy certifikate i poklone. Trud i rad koji smo uložili kroz edukaciju se isplatio i moja prava nagrada je bila ponuda za posao u Agency04. Pozitivan i veseo tim koji uvijek rado pomaže su prvo što sam primijetila na radnom mjestu. Posebno bih htjela istaknuti interne radionice i labove koji ne samo da mi pomažu u svakodnevnom poslu, već i nadograđuju moje znanje. Radna atmosfera je uvijek opuštena i ja danas uspješno rješavam sve radne zadatke te se veselim budućim izazovima", ispričala je Aida.

Prijave traju do 1.7., a više informacija i prijavnicu pronađite na poveznici

Pročitajte više