Zagreb: policija dostavila opis ubojice specijalca

Policija je dostavila medijima opis ubojice specijalnog policajca Gorana Komarice (25), te djevojke i muškarca koji su s njim bili u društvu, pozivajući građane da pomognu u traganju za počiniteljem. Riječ je o nepoznatom muškarcu u dobi od 19 ili 20 godina, visokom oko 170 cm, srednje tjelesne građe, kratko ošišane crne kose i tanje, tzv. umjetničke bradice, stoji u priopćenju zagrebačke Policijske uprave. Bio je odjeven u bijelu košulju dugih rukava, imao je vestu zavezanu oko struka i govorio je zagrebačkim dijalektom.

Djevojka je istih godina, visoka od 160 do 165 cm, srednje tjelesne građe i duže crne kose, koja je bila vezana u rep. Bila je vjerojatno odjevena u kraću tamnoplavu traper-suknju.

Treća osoba bila je nepoznat muškarac istih godina, visok od 175 do 180 cm, srednje tjelesne građe, kraće kestenjaste kose koju češlja na razdjeljak sa strane. Bio je odjeven u kariranu košulju kratkih rukava na kojoj prevladava roza boja.

Ubojstvo se dogodilo oko 2,30 sati ispred kafića "Lake City" u Aleji Matije Ljubeka, nakon što se Komarica verbalno, a zatim i fizički sukobio s nepoznatim muškarcem.

Tijekom sukoba nepoznati muškarac ubo je Komaricu u prsa, nakon čega je ranjeni policajac umro.

Policija poziva građane koji su u vrijeme nesreće bili u kafiću "Lake city" ili blizu njega, te neposredne sudionike te tragedije da se - kako bi se razjasnile okolnosti toga kažnjivog djela - jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 92.

(Hina)xiluc ymć

Pročitajte više