Zagreb: Prekršajnoj sutkinji prijetio njezin susjed

Zbog sumnje da je prijetio svojoj susjedi, inače prekršajnoj sutkinji koja je protiv njega vodila sudski spor, zagrebačka policija je jučer istražnom sucu predala 32godišnjaka kojemu nije otkrila identitet.

Muškarac je svojoj susjedi sutkinji ovog mjeseca zaprijetio dva puta. Prvi joj je put na ulaznim vratima stana ostavio vlastoručno potpisanu prijeteću poruku, a u drugom je slučaju svom poznaniku u lokalnom kafiću ponudio novac da ju napadne, kažu u policiji.

Preplašena 35-godišnja sutkinja, inicijala J.P.-G., prijetnje je shvatila ozbiljno i cijeli je slučaj prijavila policiji, kazavši da su prijetnje, osim što su je preplašile i uznemirile, utjecale i na njezin posao.

U namjeri da ga uhiti policija je pokrenula potragu za 32-godišnjakom koji je pronađen u "vidno alkoholiziranim stanju", s više od 3,3 promila alkohola u krvi.

Nakon otriježnjenja i kriminalističke obrade muškarac je, uz kaznenu prijavu za prijetnju, predan istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Ne želeći otkriti niti inicijale uhićenog muškarca policija je tek izvijestila da ni on, a niti njegova "žrtva" nisu s područja Zagreba.

Pročitajte više