Zagreb: U eksploziji oštećena tri auta

U ZAGEBAČKOJ Dubravi noćas je eksplodirala za sada nepoznata eksplozivna naprava, najvjerojatnije ručna bomba, pri čemu nije bilo ozlijeđenih, ali su oštećena tri automobila i razbijeno pet prozorskih stakala na obližnjoj kući, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Policija nastavlja očevid na mjestu eksplozije - raskrižju Konjšćinske i Derventske ulice - o kojoj je policiji dojavljeno jutros oko 5,30 sati.

Prema prvim informacijama, vlasnik jednog od oštećenih automobila noćas je oko 1,40 sati čuo eksploziju, ali o tome nije odmah izvijestio policiju, već tek ujutro kada je pri odlasku na posao primijetio da mu je oštećen automobil.

Zagrebačka policija izvijestila je i da su jutros oko 6,30 sati dvojica nepoznatih muškaraca palicom pretukla, ispred njegova stana, 54-godišnjeg direktora jedne od poslovnih jedinica HEP-a, koji je pritom lakše ozlijeđen.

Policija je utvrdila da je napadnutom, nakon što izišao iz stana u Trakošćanskoj ulici, nepoznati muškarac u prizemlju zgrade zapriječio izlaz iz zgrade, dok je mu je drugi, došavši iz podrumskog dijela, prišao s leđa i kraćom ga palicom udario po leđima.

Pošto je u haustoru bilo mračno, oštećeni nije dobro vidio napadače, ali je jednoga opisao kao muškarca visokog oko 190 centimetara, odjevenog u dugu kabanicu.

Policija nastavlja kriminalističku obradu ovoga slučaja.

Pročitajte više