Zagrepčanin na ulici brutalno pretukao nevjenčanu suprugu

44-GODIŠNJI  Zagrepčanin u ponedjeljak je oko 21:30h brutalno pretukao svoju tri godine mlađu nevjenčanu suprugu u Adamićevoj ulici u Novom Zagrebu, doznajemo iz PU Zagrebačke.

Policija navodi kako dotična u posljednje vrijeme nije živjela sa svojim nevjenčanim suprugom. Te se večeri oko 19 sati vozila s prijateljem u automobilu, kad su susreli osumnjičenog, te svi zajedno krenuli u prijateljev stan u Adamićevoj ulici.

Po dolasku u stan osumnjičeni ju je verbalno napao. Potom ju je pokušao i fizički napasti, ali ga je u tome spriječio njen prijatelj.

Ona je napustila stan, ali ju je nasilnik sustigao na ulici i fizički napao, udarajući je šakama i nogama po glavi i tijelu. U daljnjem su ga napadu spriječili prolaznici.

Nesretnica je kolima Hitne pomoći prevezena u Kliniku za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena (udarac u prsni koš, prijelom nosnih kostiju s pomakom te udarac i hematom na obje usnice). Zadržana je na liječenju, a osumnjičeni je doveden u službene prostorije VI. PP na daljnju kriminalističku obradu.

Pročitajte više