Zanima te stipendija od 12000 eura za studij na RIT Croatia? Danas je zadnji rok za prijavu!

Foto: Press

POČELI su prijemni ispiti na RIT Croatia. Ispite je moguće polagati u terminu do 4. lipnja u 15 gradova u Hrvatskoj i regiji. Najbolji kandidati osvajaju vrijedne stipendije od 12 000 eura. Više informacija nalazi se OVDJE, a prijave se zaprimaju još samo danas! Za izlazak na prijemni ispit potrebno je popuniti neobvezujući obrazac za prijavu. Prijemni ispit na RIT Croatia se ne naplaćuje.

Autentično američko obrazovanje dostupno je u Hrvatskoj kroz studije RIT Croatia. RIT Croatia je dio renomiranog sveučilišta RIT iz države New York koji je osnovan daleke 1829. godine. Za sve koje zanima sveučilište s više od 18,000 studenata, 230 studija i kampusima u Americi, Europi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima – pogledajte zanimljiv VIDEO.

OBRAZOVANJE KOJE STUDENTE USPJEŠNO PRIPREMA ZA ŽELJENU KARIJERU

Donosimo sedam razloga zašto studirati na američkom koledžu u Hrvatskoj:

1. DVIJE DIPLOME - RIT Croatia studentima po uspješnom završetku studija dodjeljuje dvije diplome, američku diplomu koju dodjeljuje Rochester Institute of Technology i hrvatsku diplomu koju dodjeljuje RIT Croatia. S međunarodno priznatom američkom diplomom RIT-a studenti imaju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem Europske unije i svijeta.

2. VISOKI MEĐUNARODNI STANDARDI OBRAZOVANJA - Kao dio Rochester institute of Technology, RIT Croatia nudi obrazovanje usmjereno na razvoj karijere. Programi i nastavni planovi u potpunosti su usklađeni sa standardima obrazovanja ovog američkog sveučilišta. Drugim riječima, studenti u Hrvatskoj pohađaju iste studije koje pohađaju studenti RIT-a u Americi.

3. STUDIRAJ NA ENGLESKOM JEZIKU - Nastava se izvodi na engleskom jeziku, po suvremenim američkim programima i udžbenicima, što studentima omogućuje usavršavanje engleskog jezika do naprednog stupnja poslovne komunikacije.

4. STUDIRAJ U AMERICI ILI DUBAIJU - Studentima RIT Croatia pruža se prilika da jedan semestar pohađaju na matičnom kampusu sveučilišta u Rochesteru, državi New York i na kampusu RIT Dubai, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. To vrijedno iskustvo studentima omogućuje upoznavanje različitih kultura, sagledavanje okolnosti iz globalne perspektive te usavršavanje engleskog jezika i, ono najvažnije, predstavlja prednost pri zapošljavanju.

5. STRUČNA PRAKSA = KLJUČ DO POSLA - Ured za stručnu praksu i savjetovanje u karijerama studentima pomaže da se što kvalitetnije pripreme za izlazak na tržište rada. Obvezna stručna praksa izvodi se u tvrtkama u Hrvatskoj i diljem svijeta. Inače je RIT poznat po tome što ima jedan od najstarijih i najvećih programa stručne prakse. Zanimljiva je činjenica da je, kad se u obzir uzmu svi diplomanti američkoga koledža dosad, kao i odrađeni sati prakse, na RIT Croatia je odrađeno više od 300 godina stručne prakse i to za više od 3000 kompanija!!

6. USPJEŠNI DIPLOMANTI - Više od 1800 diplomanata danas je uspješno u nizanju poslovnih rezultata. Većina ih radi na visokim pozicijama, no važnije od toga – rade poslove za koje su se školovali! Neki su zaposleni u velikim tvrtkama u Hrvatskoj poput Agrokora, T-HT- a, Ine, Dukata, Podravke, Zagrebačke banke, Adriatic Luxury Hotels, Valamar grupe, hotelskog lanca Starwood i dr. Neki su pak uspjeh izgradili u inozemstvu te rade diljem svijeta – od SAD-a, Europe i Australije pa sve do egzotičnih destinacija poput Karipskog otočja i Dubaija.

7. VRIJEDNE STIPENDIJE - Kako bismo olakšali financiranje studija, velikom broju studenata osiguravamo vrijedne stipendije i financijske potpore. Prošle godine više od 60% studenta upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Šanse da dobiješ stipendiju su velike – prijavi se!

POČINJU PRIJEMNI ISPITI: NAJBOLJE OČEKUJU STIPENDIJE OD ČAK 12 000 EURA!!!

Ispite je moguće polagati do 4. lipnja u 15 gradova u Hrvatskoj i regiji. Za najbolje kandidate pripremili smo vrlo vrijedne stipendije! Dijelimo ukupno četiri stipendije:

- 1 stipendija u iznosu od 12 000 EUR za najboljeg kandidata za studij INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE (Dubrovnik)

- 1 stipendija u iznosu od 12 000 EUR za najboljeg kandidata za studij INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE (Zagreb)

- 1 stipendija u iznosu od 12 000 EUR za najboljeg kandidata za studij MEĐUNARODNO POSLOVANJE (Zagreb)

- 1 stipendija u iznosu od 12 000 EUR za najboljeg kandidata za studij MENADŽMENT U TURIZMU HOTELIJERSTVU I USLUŽNIM DJELATNOSTIMA (Dubrovnik)

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na e-mail: admissions@croatia.rit.edu, tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite www.croatia.rit.edu/
 

Pročitajte više