Zračna luka zagreb u 9,15 otvorena za slijetanje

ZRAČNA luka Zagreb i jutros je, kao i prethodna tri jutra, zbog magle bila zatvorena za slijetanje, a otvorena je u 9,15 sati, izjavio je jutros Hini koordinator prometa Zračne luke Zagreb Hrvoj Pipić.

Zrakoplovi za Zuerich i Amsterdam poletjet će za Split, pa će onda iz Splita ići za Zuerich i Amsterdam, rekao je Pipić.

Zrakoplovi za Pariz i London kasne u polijetanju jer u Zračnu luku Zagreb jutros nisu mogli sletjeti zrakoplovi iz Dubrovnika i Skopja. Također nisu mogli sletjeti zrakoplovi iz Splita, Pule, Zadra, Dubrovnika i Sarajeva. U Zračnoj luci Zagreb očekuju da će poslije deset sati ti zrakoplovi sletjeti, a onda i poletjeti zrakoplovi za Pariz i London.

Iz Zračne luke Zagreb jutros su poletjeli jedino oni zrakoplovi koji su noćili u Luci - za Dubrovnik, Split, Muenchen, Frankfurt te zrakoplov Croatia Airlinesa za Beč.

Austrian Airlines otkazao je jutrošnji let za Beč.

Glavni je razlog teškoća s maglom u zagrebačkoj Zračnoj luci oštećenje sustava za navođenje slijetanja u uvjetima smanjene vidljivosti, koji je izazvao požar u kolovozu.

Pročitajte više