FOTO Obnovljeni Peugeot 2008 u prodaji: Start na 23.370 eura

Foto: Peugeot

LIŠEN drastičnih vizualnih promjena Peugeotov najmanji crossover nastupa uz poznate adute uz nekoliko novih. 

Vizualno će samo oni bolje upućeni u Peugeotov dizajn uočiti novine. I prvenstveno će ih uhvatiti sprijeda gdje su sada tri LED pozicije u obliku tzv. "lavljih kandži", a kod GT izvedbe i atraktivnija svjetla s tri LED modula. Straga također nova svjetla uz natpis marke, dok na boku uočavamo novi dizajn naplataka te dekorativnih elemenata. 

U kabini je novosti još teže uočiti, a uz novi izbor tkanina tiču se unaprijeđenog infotainmenta, kao i bolje rezolucije i-Cockpita. 

Najveći adut obnovljenog modela krije se ispod poklopca motora u vidu ponude benzinskih, dizelskih i električnih pogona. Kao što je poznato, električna verzija je unaprijeđena snažnijom izvedbom s većom baterijom (156 KS, 54 kWh) što donosi bolje performanse i veći doseg. 

U ponudi ostaju 1.2 PureTech benzinac u izvedbama sa 100 i 130 KS te 1.5 BlueHDI dizelaš od 130 KS. Izuzev najslabijeg benzinca, ostali dolaze s osam-stupanjskom automatikom. Naknadno će se gami pridružiti i hibrid.

U ponudi su tri paketa opreme, Active, Allure i GT. Cijene kreću od 23.370 eura za bazno opremljen benzinac, dizelaš je na 30.897 eura, a električna izvedba na 39.630 eura. Spomenimo i da kupci na poklon dobivaju četiri zimske gume, a posebna ponuda uključuje mogućnost kupovina na tri godišnje rate uz 0% kamata.

Pročitajte više