Naslovnica
Vijesti
Sport
Magazin
Magazin
Ljubimci
Food
Mame
Auto
Fit
Chill
Gaming
Horoskop
Oglasi
Recepti
Ostalo
Lajk.hr
Forum
Tečaj
TV program
Kino
Vrijeme
Clafoutis - francuski kolač s trešnjama koji se radi lijevom rukom
OVO je recept za slavni francuski kolač s trešnjama.
Idemo po dućanima: Ova čokolada s grožđicama je baš drukčija od ostalih
NA INDEX RECEPTIMA smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima koji se mogu pronaći u našim dućanima. Evo što smo pronašli prošli tjedan.
23.5.2022.
Bili smo u legendarnoj konobi Vinko: "Masterchefovi mole da naša jela ponesu kući"
POSJETILI smo konobu Vinko u Konjevratima, donedavno jednu od najbolje čuvanih tajni hrvatske gastronomije.
22.5.2022.
Zagreb Beer Fest traje još danas. Našli smo jedno top pivo
U ZADNJE smo se vrijeme navukli na kiselice. Ova od Zmajske nam je odlična.
22.5.2022.
Što je nedjelja bez dobre juhe i griz knedli? Ovaj recept i dalje je hit
DOMAĆA juha nedjeljom je klasika, a kako ne bi uvijek bila ista, promijenite dodatke.
22.5.2022.
Floraart na zagrebačkom Bundeku traje još danas. Našli smo neke baš fora stvari
NA ZAGREBAČKOM Bundeku ovog se vikenda održava Floraart, točnije od 19. do 22. svibnja.
22.5.2022.
Baš nas je razočarao ovaj burger za 55 kuna. Šteta
VOLIMO pojesti dobar burger. Ovog puta odlučili smo se za veganski.
21.5.2022.
Zaboravljeni recepti: "Sjetim se svoje bake s keceljom kako ručno muti jaja i šećer"
U STAROJ bilježnici s receptima tete Merice Majetić pronašla sam ovaj recept neobičnog naziva zapisan s tek nekoliko redaka potrebnih namirnica.
21.5.2022.
Kad Jamie Oliver prosvjeduje: Izašao na ulicu s poznatim desertom u rukama
JAMIE OLIVER danas je nakon podneva organizirao mirni prosvjed ispred rezidencije britanskog premijera.
20.5.2022.
Butković za siromašne očekivao je bogataško preseravanje. O, kako se prevario
FOOD LAB. Kada pizzerija kao dodatak imenu ima ovakvu složenicu, to nam smrdi na preseravanje.
20.5.2022.
Nova sezona – nove delicije na jelovniku ReUnion restorana na Branimirovoj!
POSEBNO preporučamo izvrsne Signature koktele u Canopy Central Baru
20.5.2022.
Kilogram trešanja u Zagrebu košta 90 kuna. Iz Španjolske su
NA zagrebačkoj tržnici Dolac našli smo trešnje, jedna mjerica od pola kilograma košta 45 kuna.
20.5.2022.
Ručak u novom ramen baru u centru Zagreba platili smo 377 kuna. Evo što smo jeli
TORIKAYA u Petrinjskoj u Zagrebu novi je ramen bar otvoren u ponedjeljak.
19.5.2022.
Slana pita koja vrišti "ljeto"! Pomiješaj, izlij, ispeci, komad u ruku i van na sunce
PROJA je starinsko jelo čiji su glavni sastojci kukuruzno brašno, sol i voda.
19.5.2022.
Već sto godina slušate o sirupu od bazge, a nikad ga niste napravili? Imamo recept
BAZGA, zova, zohva, bazgovina, baza, zovika… To su samo neka od imena za istu biljku čiji se cvijet koristi za pripremu najboljeg i najpopularnijeg domaćeg soka.
18.5.2022.
Dobili smo savršen recept za čupavce: Mekani, sočni, čokoladni i kokosasti
ČUPAVCI su kolači koji su mnogima i dalje jedni od omiljenih.
17.5.2022.
Butković za siromašne: Došli smo na čuvene slasne&masne ćevape, a dobili ovo
PARK preko puta tržnice Kvatrić u Zagrebu nudi savršen bijeg i mir od vreve i gužve obližnjeg placa i prometnih cesta. Donedavno je nudio i roštilj koji je bio odlična vrijednost za novac.
17.5.2022.
Priprema ovog ručka traje 5 minuta. Sve se izmiješa i ubaci u pećnicu
VOLIMO brze i jednostavne recepte, a pogotovo preko tjedna. Ovaj recept je baš odličan, lagano studentski jer je zapravo i brz, i jednostavan i jeftin.
16.5.2022.
Idemo po dućanima. Milka s bademom i kokosom izazvala je puno reakcija
NA INDEX RECEPTIMA smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima koji se mogu pronaći u našim dućanima. Evo što smo pronašli prošli tjedan.
16.5.2022.
Napravite domaći džem od jagoda. Jednostavno je, a prefino
JAGODE spadaju pod slatko voće samo po sebi, stoga ne zahtijevaju puno šećera. Bitno je spomenuti da ne sadrže puno pektina pa ćete ih trebati duže kuhati da biste dobili džem, marmeladu i pekmez.
16.5.2022.
VIDEO
Zbog večere slavne glumice ljudi pitaju: "Očekuješ vampire?"
WHOOPI GOLDBERG na Twitter profilu je s pratiteljima podijelila snimku svoje večere, a većina njih je ostala u čudu jer se na tanjurima mogu vidjeti kuhani špageti s velikom količinom češnjaka.
15.5.2022.
Kraš ima dva nova proizvoda u ljetnom izdanju. Probali smo ih
U TRGOVINE su došle Tortica kokos i Ledene kocke kokos. Probali smo ih, evo dojmova.
15.5.2022.
Matija Babić: Ponuda tartufa u Istri je prevara. Tomislav Špiček: To je bedastoća
MATIJA BABIĆ, pokretač Indexa i TasteAtlasa, platforme koja se bavi tradicionalnim jelima i lokalnim namirnicama, izjavio je za portal Istra24 da je kompletna ponuda tartufa u Istri prevara.
15.5.2022.
Zagrebački Franko's i dalje je jedna od 50 najboljih pizzerija u Europi
FRANKO'S je od počeka baš jako popularan, ali i dobar.
15.5.2022.
Ovi kolači s orasima nikad neće izaći iz mode. Imamo recepte
BEZ ORAHA ne možemo zamisliti neke od najboljih kolača poput dizanih štrudlica, žarbo kocki, prhkih ružica i carskih orah štangica. Imamo recepte.
15.5.2022.
Zaboravljeni recepti: Kriške od jagoda iz knjižice iz 1933. godine
ZA DANAS je Vanja Vukadinović pripremila još jedan recept iz prastare kuharice, a radi se o desertu s jagodama.
14.5.2022.
Probali smo novi Toffifee kokos. Ajme, kako je ovo dobro
TOFFIFEE od kokosa konačno je došao u hrvatske trgovine. Probali smo ga odmah da vidimo je li hype po Facebooku i Instagramu opravdan.
13.5.2022.
Nutella cheesecake bez pečenja: Lagan, kremast i tako fin
PREVRUĆE je za paljenje pećnice. Zato postoje torte od sira koje se ne peku. Ova naša je s Nutellom, definitivno dobitna kombinacija.
13.5.2022.
Butković za siromašne: Burek sa sirom postoji. Znamo jer smo pojeli najbolji u gradu
VRUĆI BUREK na zagrebačkoj tržnici Kvatrić mjesto je na koje od početka do kraja radnog vremena ne prestaje navala. Dva vječna pitanja more fanove bureka u Zagrebu.
13.5.2022.
Petra Jelenić otvara slastičarnicu na Gornjem gradu: "Meni najdraža suradnja ikada"
NAJPOZNATIJA slastičarka u Hrvatskoj, Petra Jelenić, na Facebooku je najavila novosti.
13.5.2022.
Saralee je preselila iz kioska u restoran. Hvala bogu!
SARALEE je već dobro poznata Tajlanđanka u Zagrebu. Danas je u Ulici Crvenog križa otvorila novi restoran. Otišli smo na ručak da vidimo kakva je atmosfera u novom prostoru.
12.5.2022.
Inesin brz i jednostavan kolač s višnjama: "Kad te uhvate trudničke želje"
OVAJ recept našli smo u grupi Index Recepti: Što ste danas kuhali?
12.5.2022.
Najstarija stanovnica Lumbarde napravila nam je tradicionalne lumbarajske krokande
Najstarija stanovnica Lumbarde, gospođa Blaga (98), pripremila nam je i dala recept za lumbarajske krokande.
12.5.2022.
Ivan Mlinar prvi je nož iskovao sa 17 godina. Sad je pravi majstor
IVAN Mlinar (22) iz Reke kraj Koprivnice bavi se jednim od najstarijih zanata - kovanjem noževa.
11.5.2022.
BBC o ajvaru: Veganski kavijar s Balkana
ONO što je hummus u arapskom svijetu, ajvar je na Balkanu, objašnjava autorica BBC-jevog članka Ajvar: The vegan 'caviar' of the Balkans.
11.5.2022.
Mate Janković preselio je Sol u Johann Franck, s radom kreće danas
SOL Mate Jankovića na novoj je lokaciji, preselili su se u Johann Franck. Restoran je na dvije etaže, s lijepom terasom koja gleda na Trg bana Jelačića. Otvoreni su od danas.
11.5.2022.
Fino i jeftino: Doručak zbog kojeg vam neće patiti novčanik, a ni kilaža
SVAKE srijede predstavit ćemo vam novi fin i jeftin recept. Cilj nam je da dobijete jelo za čiju pripremu nije potrebno potrošiti previše novca.
11.5.2022.
Jeste li ikad čuli za mužnju krastavaca? Ova žena o tome je snimila video
NOVI trik s popularne društvene mreže nije baš za svakoga.
10.5.2022.
Mladen Križanović popularni je sushi majstor. Dao nam je svoj najdraži recept
MLADEN KRIŽANOVIĆ mladi je sushi majstor čije se radionice pune u trenu. Dao nam je recept za uramaki s tartarom od gofa.
10.5.2022.
Top 5 kiflica kakvih nema ni u najboljim pekarama
KIFLICE volimo u raznim kombinacijama, bilo da su slane ili slatke. Imamo 5 recepata koje koristimo jako često.
10.5.2022.
Butković za siromašne ubio se od mesine na najvećoj terasi u Zagrebu
AUTOBUSNI KOLODVOR, točnije njegov parking, ne zvuči kao seksi mjesto za pojesti nešto ne s nogu, nego baš blagovati, sjesti i uživati na bijelom stolnjaku. Ako mislite tako za Zagreb, varate se.
10.5.2022.
Okusi djetinjstva: Vrbovečka pera - provjereni recept Valentinine mame
SVAKOG ponedjeljka donosimo vam recept za jela i kolače koji podsjećaju na djetinjstvo. Bilo da su u izvornom obliku ili u modernijoj varijanti, vjerujemo da će vam se svidjeti toliko da ih odmah poželite spremiti. A nadamo se i da ćemo vam barem malo uljepšati ponedjeljak.
9.5.2022.
Idemo po dućanima: Našli smo poznate slatkiše i čips u retro pakiranju
NA INDEX RECEPTIMA smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima koji se mogu pronaći u našim dućanima. Evo što smo pronašli prošli tjedan.
9.5.2022.
Ovaj mladi krumpir izgleda baš lijepo. Znamo kako ga možete najbolje iskoristiti
GOTOVO svi vole krumpir, u bilo kojem obliku. Kad smo vidjeli ovaj lijepi mladi krumpir na tržnici, odmah su nam na pamet pala tri predobra jela.
9.5.2022.
Upravo smo se sjetili ovog bezvremenskog kolača: Zlijevka s pekmezom
ZLIJEVKA je jednostavan kolač koji se može raditi u više varijanti i postoji više različitih recepata. Ovaj recept dao nam je Darko Debić, bivši profesionalni kuhar, a sada poznati food bloger.
8.5.2022.
Santiago Lastra, londonski chef iz Meksika: "Obožavam languše!"
NA Weekend Food Festivalu razgovarali smo s mladim chefom iz Londona.
8.5.2022.
Zaboravljeni recepti: "Pronašla sam recept za savršene griz-knedle"
VANJA VUKADINOVIĆ podsjetila nas je na griz-knedle koje možete poslužiti uz mesne, ali i voćne umake.
7.5.2022.
Butković za siromašne satima je čekao ovu kuglicu za kojom je poludio Zagreb
VEĆ DUGO se po Zagrebu pričaju bajke o Ferdinand knedlama zbog kojih se hodočasti u Beograd, a odnedavno i u Novi Sad.
6.5.2022.
Ovo je 10 najpopularnijih recepata naših čitatelja. Moramo priznati da su odlični
ČITATELJI Index Recepata stvarno znaju kuhati, a kolači su im kao nacrtani. Skupili smo ovdje najbolje recepte.
6.5.2022.
Drama oko jagoda u Sesvetama. Prodavačica povisuje cijenu svako malo, kupci bijesni
DA se cijene često mijenjaju, nije baš čudno, pogotovo kad se sjetimo kakvo je stanje u trgovinama u zadnje vrijeme. No ovo mijenjanje cijene jagoda iz sata u sat neke je prilično naljutilo.
5.5.2022.
Prijavite se
Brza prijava
(traje par sekundi)
Facebook
Google
Prijava emailom
Prijavite se
Kreiranjem i prijavom na račun slažete se s našim
Uvjetima korištenja
i
Pravilima o privatnosti
Uvjetima korištenja i Pravilima o privatnosti