Naslovnica
Vijesti
Sport
Magazin
Magazin
Shopping
Ljubimci
Food
Mame
Auto
Fit
Chill
Horoskop
Oglasi
Recepti
Ostalo
Zaposli se na Indexu
Lajk.hr
Tečaj
TV program
Kino
Vrijeme
Moj profil
Odjavite se
Nova tura naših vrhunskih recepata za prefine deserte, izaberite najdraži
NAŠI novi recepti za slastice osvojit će vas na prvu.
Zaprešićka slastičarnica dijeli sladoled: "Želimo čuti vaša mišljenja i dojmove"
TRINITY SWEETS je poznata zaprešićka slastičarnica.
23.3.2023.
Dio ljudi tvrdi kako je ovo najbolji kebab u Zagrebu, drugima je užas. Što vi kažete?
ŠOPING centar Prečko u istoimenom zagrebačkom kvartu na zapadu grada skriva jedan fast food dragulj za sve ljubitelje najpoznatijeg turskog junka - kebaba. Ovaj kod Alije ima kultni status i obožavaju ga diljem grada.
23.3.2023.
Kako svaki put skuhati savršenu rižu - pogledajte omjere i vrijeme kuhanja
NAUČITE kako svaki put savršeno skuhati rižu uz naše korisne savjete.
23.3.2023.
Odličan recept naše čitateljice: Majine lisnate kiflice za dobro jutro
JOŠ KAD bi ih ispekao netko drugi...
23.3.2023.
Hrvatsko-slovenski proteinski kolačić osvojio titulu najbolje grickalice na svijetu
BITE Me Nutrition, hrvatsko-slovenski start-up koji proizvodi zdrave organske grickalice, osvojio je nagradu World Food Innovation Award u kategoriji Best snack za svoj proizvod Protein Cookies.
23.3.2023.
VIDEO
Kaotična kava - trend koji nije za svakoga
NE ZNAMO jeste li na društvenim mrežama već vidjeli pripremu tzv. kaotične kave. Iritantna je većini ljudi, a ako ste zainteresirani, uvjerite se sami.
23.3.2023.
Bili smo u novom zagrebačkom slider baru o kojem svi pišu hvalospjeve
"OTVORIO se prvi slider bar u Zagrebu, čudo od mini burgera, kako fino, a kakva tek super cijena", neki su od medijskih napisa vezanih uz Squad sliders, nedavno otvoren slider bar u Zagrebu kod Tuđmanca. Morali smo, naravno, provjeriti oko čega se zapravo stvorila takva pompa.
22.3.2023.
Žuti kolač s višnjama, recept koji treba imati svaka ozbiljna zbirka recepata
JEDAN bezvremenski recept.
22.3.2023.
Kako baš svaki put pripremiti savršen domaći dresing vinaigrette
VINAIGRETTE JE jednostavan francuski preljev za salate, koji se priprema miješanjem ulja s octom.
22.3.2023.
Nevjerojatno je zadovoljavajuće gledati kako se izrađuju tvrdi bomboni
AKO NIKAD niste pogledali barem jedan video izrade tvrdih bombona, ne znate što ste propustili.
22.3.2023.
VIDEO
Dump dinner je trend koji vrijeđa hranu i pojam objedovanja
VEĆ NEKO vrijeme TikTokom se širi trend pod nazivom "dump dinner", što bi s engleskog u slobodnom prijevodu značilo istovarena večera.
21.3.2023.
Vraća se popularni zagrebački restoran Zlatna školjka: "Očekujemo vas"
POZNATI zagrebački restoran sutra se vraća u novom ruhu.
21.3.2023.
21 odličan recept za prvi dan proljeća
IMAMO sjajan izbor recepata za prvi dan proljeća koji će vam pomoći da stvorite ukusne i zdrave proljetne obroke.
21.3.2023.
Lovac na pizze: Belli di Mamma i moja najskuplja pizza
BELLI di Mamma je vrhunska budimpeštanska pizzerija, jedna od prvih s europske TOP 50 liste koje sam posjetio, a za nju me veže zanimljiva anegdota.
21.3.2023.
Čim zatopli, pije nam se nešto kiselo. Imamo popis s 5 prefinih soura i jedan bonus
AKO VOLITE kisela piva, ali i ako ih nikad niste probali, dajte im šansu. Ovo su naši trenutni favoriti.
21.3.2023.
U Rijeci je otvoren Langos bar, prvi lokal u Hrvatskoj koji nudi samo langoše
RIJEKA je dobila jedinstveno mjesto.
21.3.2023.
ANKETA
Smeta li vas kad osoba s kojom idete negdje jesti prvo fotografira hranu?
DANAS je teško otići na ručak, pa čak i kavu, a da osoba s kojom ste ili vi sami prvo ne pofotkate ono što je na stolu.
21.3.2023.
Evo što jedu najsretniji ljudi na svijetu
ODLUČILI smo malo istražiti čime se najsretniji ljudi na svijetu hrane te vam donosimo 7 finskih jela koja se svakako isplati probati.
20.3.2023.
Vječno pitanje - što ovaj tjedan za ručak? Imamo 15 recepata koji čine život lakšim
UZ NAŠ izbor glavnih jela, nikada više nećete ostati bez ideja za ručak.
20.3.2023.
Idemo po dućanima: Lindtov uskrsni zec od pola kilograma u Mülleru košta 21.99 eura
NA INDEX RECEPTIMA smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima u našim dućanima. Evo što smo našli prošli tjedan.
20.3.2023.
VIDEO
Svi na TikToku doručkuju jaja s pestom. Evo kako ih napraviti
JAJA s pestom hit su na TikToku. Pripremite ih danas ili bilo koji drugi dan za doručak.
20.3.2023.
Legendarni recept iz starih bilježnica: Sočni kolač s rogačem, jabukama i čokoladom
ROGAČ - ili ga volite ili ga ne volite, rijetko tko je između.
19.3.2023.
12 recepata za raznovrsne priloge koji će upotpuniti svaki ručak
JEDNOSTAVNI recepti za priloge koji ne zahtijevaju puno vremena ili truda.
19.3.2023.
VIDEO
Kako jednostavno i efikasno pripremiti gulaš prema receptu Anthonyja Bourdaina
GLAVNE karakteristike Bourdainovog recepta su jednostavnost i korištenje lako dostupnih sastojaka.
19.3.2023.
Pet prefinih kolača za slatku nedjelju i Dan očeva
NEŠTO slatko za još bolji kraj tjedna.
19.3.2023.
Julka šnite naše čitateljice su najljepši kolač koji ćete vidjeti danas. Evo recepta
NA INDEX Receptima našli smo super recept za dobro poznati kolač.
18.3.2023.
Kreativna ideja za hladno predjelo - punjena jaja obojena sokom od cikle
PUNJENA jaja nikada nisu izgledala ovako dobro.
18.3.2023.
Probali smo novi Quattro s okusom Snjeguljice, Silk Milka i Ledoline
PROBALI smo novi Quattro Nostalgija sladoled, koji je okupio Snjeguljicu, Silk Milk i Ledolinu. 1650 mililitara (923 grama) u Konzumu košta 7.49 eura (56.43 kuna).
18.3.2023.
Skroz je normalno da vam kolač ispadne katastrofa
OPET smo došli u napete tjedne prije blagdana, a u to se vrijeme inače peče najviše kolača. Iskusni slastičari amateri izvode čuda, od samog odabira slastica do broja od 10 ili 15 vrsta, a miksera i pećnice nerijetko se jedino tada primaju i oni koji nisu ljubitelji izrade slastica.
18.3.2023.
Colcannon - tradicionalno irsko jelo koje može biti odličan, a jeftin prilog
OTKRIJTE detaljan postupak pripreme colcannona u jednostavnom receptu iz ranog 19. stoljeća.
17.3.2023.
Lovac na pizze: Kako se pravilno jede pizza
POTAKNUT burnom raspravom koja se vodila ispod mog osvrta na amsterdamsku pizzeriju nNea i škare za rezanje pizze koje ta pizzerija poslužuje gostima uz klasični pribor za jelo, odlučio sam malo istražiti kako se pravilno jede pizza.
17.3.2023.
Danas je Dan svetog Patrika, proslavite uz naše klasične irske recepte
OBILJEŽITE dan svetog Patrika sa 6 ukusnih recepata.
17.3.2023.
14 recepata za ukusne namaze koje brzo i lako možete pripremiti kod kuće
BRZI i jednostavni recepti za ukusne namaze koje lako možete pripremiti sami.
17.3.2023.
Pirovo brašno je jako slično višenamjenskom, ali s jednom velikom prednošću
PIROVO BRAŠNO je zdravija alternativa standardnom pšeničnom brašnu jer sadrži cijelo zrno, uključujući klice i mekinje.
17.3.2023.
Orijent se danas otvorio na novoj adresi. Imaju 4 nova kolača, jedan košta 4.05 eura
ORIJENT je stara zagrebačka slastičarnica originalno iz Maksimirske ulice. Lokal kod glavnog zagrebačkog trga nije se proslavio, no sada kreću u nove pobjede u Novom Zagrebu.
17.3.2023.
N'oublie - nova zagrebačka slastičarnica s jako zanimljivim kolačima i pecivima
"SLASTICE Zvona catering napokon su dobile svoje ime. Nakon mnoštva komplimenata koje su naši kolači dobili, vrijeme je da vam predstavimo N’oublie - brend slastica koje će usrećiti sve zaljubljenike u slatko i domaće", kažu iz N'oubliea.
16.3.2023.
18 raznovrsnih slastica čija priprema traje sat vremena ili manje, i jedu se odmah
18 SLATKIH recepata koji će vas oduševiti, a jela su spremna za manje od jednog sata.
16.3.2023.
Novi Beba's burger bar, unatoč tome što neki pišu, nije nikakav burger bar
OTVORIO se novi burger bar koji nudi nešto potpuno drukčije, pišu neki portali. Beba's burger na Kvatriću, u zagrebačkoj Maksimirskoj, preko puta McDonald'sa, neki su nazvali hitom na TikToku pa smo brže-bolje otišli vidjeti o čemu se radi.
16.3.2023.
Povratak korijenima: Gdje na grah s kobasicom, čobanac, meso s roštilja i burek?
NAPRAVILI smo popis mjesta na kojima smo nedavno jeli tradicionalna hrvatska i regionalna jela.
16.3.2023.
VIDEO
Escamoles - meksički kavijar od mravljih ličinki
ESCAMOLES su jestive ličinke i kukuljice mrava koje se u Meksiku već stoljećima smatraju delicijom.
16.3.2023.
GPT-4 nam je složio kolač od zadanih sastojaka, fotografije još ne prihvaća
OPENAI ističe kako je novi model kreativniji i manje sklon izmišljanju činjenica te može zapamtiti više od 20.000 riječi odjednom.
15.3.2023.
Carsko - kakvo je to točno meso i kako ga je najbolje pripremiti
CARSKO meso je svestran i ukusan komad mesa koji je posljednjih godina stekao široku popularnost.
15.3.2023.
Bili smo u Boogie Labu koji se otvorio danas i možemo samo reći: Wow!
BOOGIE Lab je bistro, pekarnica i bar koji se smjestio u novom kompleksu, Parku kneževa u Ulici kneza Borne u Zagrebu - na više od 450 m2 unutarnjeg prostora te velike terase s dvorišne strane.
15.3.2023.
Kolač od jabuka i vanilije naše čitateljice zaludio Fejs: "Napravila sam ga isti dan"
SLATKO nikad nismo odbili, a kad je riječ o kombinaciji vanilije i jabuka, čini se kako je zaista nemoguće reći ne takvom divnom desertu.
15.3.2023.
Lovac na pizze u Nizozemskoj jedva dobio stol: Razmišljao sam da se bacim pod autobus
NEDAVNO smo odlučili posjetiti Amsterdam i otići u nNeu, najbolju nizozemsku pizzeriju vrlo čudnog imena koja se već godinama nalazi u samom vrhu top lista.
14.3.2023.
Deset jela kod kojih je najteži dio pripreme paljenje pećnice
NAŠI jednostavni recepti će vam omogućiti da uživate u ukusnom obroku bez previše muke.
14.3.2023.
Idemo po dućanima: Našli smo jeftiniju verziju Ferrero Rochera u Sparu
NA INDEX RECEPTIMA smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima u našim dućanima. Evo što smo našli prošli tjedan.
14.3.2023.
Brazilski kolač od mrkve je totalno drukčiji, ali nevjerojatno sočan i primamljiv
MALO drukčiji kolač od mrkve od onog na koji smo navikli dolazi iz Brazila.
13.3.2023.
Slatka tvornica Medenko prestaje s proizvodnjom sladoleda
"IAKO nismo pronašli nikoga tko bi nastavio našim putem, odlazimo ponosni na proizvod koji smo stvorili i koji nam je donio toliko lijepih komentara, susreta i prijateljstava."
13.3.2023.
Prijavite se
Brza prijava
(traje par sekundi)
Facebook
Google
Prijava emailom
Prijavite se
Kreiranjem i prijavom na račun slažete se s našim
Uvjetima korištenja
i
Pravilima o privatnosti
Uvjetima korištenja i Pravilima o privatnosti