NAJPOPULARNIJE NA INDEX OGLASIMA Od Yuga do Audijeve rakete od 560 KS

Foto: Index Oglasi

PROŠLOG tjedna smo na ljestvici najpopularnijih oglasa na Index Oglasima imali doista šaroliko društvo, a uz tržišne klasike poput Golfa zanimali su vas doista ekstremni automobili.

5. Subaru Impreza


Relijaška legenda je već godinama jedan od najpoželjnijih automobila iz Japana, posebno kod onih sklonih užitku u brzoj vožnji. Tu prije svega mislimo na WRX izvedbu, tehnološki do savršenstva dotjeran automobil, koji već generacijama izaziva strahopoštovanje.

Konkretan primjerak dolazi nam iz Rijeke, u prepoznatljivoj je plavoj boji sa zlatnim felgama, a prodaje se po cijeni od 18.000 EUR. Recimo i kako usprkos godinama ima tek nešto manje od 85.000 km. Dovoljno da uhvati preko 23.000 pogleda. 

4. Mercedes-Benz S320 CDI AMG


S klasa je po mnogima najbolja limuzina na svijetu. Više od toga ne treba govoriti, osim da konkretan primjerak privlači pažnju zbog atraktivne kombinacije moćnog dizelskog motora i AMG optike.

Ova prestižna limuzina iz 2007. godine može biti vaša za nepunih 28.000 EUR, a prodavač pristaje i na zamjenu. Oglas je prikupio preko 27.000 pogleda. 

3. VW Golf VII GTD DSG


Najprodavaniji model na hrvatskom tržištu novih automobila je ujedno i jedan od najpoželjnijih polovnjaka. A kada se radi o posljednjoj generaciji u atraktivnom GTD izdanju sa moćnim dizelskim motorom i DSG mjenjačem, jasno je kako se radi o dobitnoj kombinaciji.

Golfa je pogledalo gotovo 34.000 ljudi, a među njima se vrlo vjerojatno krije i kupac spreman izdvojiti nemali iznos za gotovo novi primjerak s 29.000 km.

2. Zastava Yugo 55


Pravo iznenađenje krije se na poziciji viceprvaka. Drugi najposjećeniji oglas je Zastava, i to Yugo 55. Iako je nominalna cijena višestruko viša od one njegovih kućnih rivala, ovdje se radi o besprijekorno očuvanom i dorađenom primjerku. A u kompletu ide još jedan auto za dijelove.

U takvom ozračju se 1.500 EUR čini fer ponudom, a takvi su većinom bili i komentari. 

1. Audi RS6 Avant


Apsolutni pobjednik tjedna je gotovo 100 puta skuplji od drugoplasiranog Yuga i barem 200 puta bolji. Nema sumnje, RS6 osvaja na prvi pogled već na fotografijama, dok je uživo dojam upotpunjen zvukom 4.0 TFSI osmaka nabrijanog na 560 KS.

Straha nema, tvornička garancija vrijedi još tri godine, a automobil je prešao tek 46.000 km. Problem očito nije ni cijena jer je automobil trenutno rezerviran.

INDEX OGLASI - najbrže rastući mali oglasnik u Hrvatskoj - i besplatan (ZAUVIJEK)

INDEX OGLASI, potpuno besplatni mali oglasnik pokrenut je prije nešto više od godinu dana. Osim preglednog, brzog i jednostavnog sučelja, posebnost ovoga oglasnika jest da su Index Oglasi potpuno besplatan mali oglasnik koji ne naplaćuje objavu oglasa niti u jednoj kategoriji, čak niti u kategoriji Auto-moto te kategoriji Nekretnine.

Na Index Oglasima u ovom se trenutku prodaje više od 14,500 stanova, više od 8200 kuća te više od 7100 automobila.

Registrirano je više od 30,000 oglašivača, a Facebook stranicu prati više od 105,000 ljudi.

Korisnici Index Oglasa kao glavni adut ističu činjenicu da je predaja oglasa u svim kategorijama potpuno besplatna, čak i kod prodaje stanova i automobila. Velik broj oglasa pritom pregleda i više od 10,000 ljudi u prvom danu, dok neki oglasi skupe i preko 100,000 otvaranja.

Index Oglase pregledajte ili besplatno predajte na adresi www.index.hr/oglasi

 


 

Pročitajte više