Lamborghinijem upao u jezero, policija ga usporedila s Jamesom Bondom

DO nesreće je došlo greškom vozača.

Kako stoji u izvješću austrijske policije, nesreća se dogodila u utorak navečer kad su 31-godišnji vozač i 40-godišnji suvozač zaustavili na parkingu uz jezero Mondsee. Nakon što je suvozač izašao iz automobila, vozač je odlučio okrenuti svoj Lamborghini i vjerojatno je zamijenio gas i kočnicu. Rezultat svega je bio da je ubacio u rikverc, dao po gasu i sletio u jezero, a preko 300.000 eura vrijedan Lamborghini Huracan je završio 15 metara od obale na dnu jezera. 

Vozač se na sreću spasio i isplivao zadnjim snagama iz jezera. Ubrzo su stigle spasilačka ekipa i policija te je vozaču pružena prva pomoć. Potom je odveden u obližnju bolnicu u Vöcklabruck kako bi se sanirale ozljede. 

Vozač očito nije teško stradao jer se i policija odlučila našaliti na njegov račun. U svojoj objavi na društvenim mrežama kažu kako je netko poželio kandidirati se za nasljednika Daniela Craiga te je stoga pokušao imitirati legendarnu scenu s Lotusom iz filma Špijun koji me volio. 

Što se Lamborghinija tiče, tim od pet ronioca je nakon tri sata uz pomoć uzgonskog balona i dizalice izvukao Lamborghini na suho. 

Pročitajte više