Predstavljen AMT Bridgestone tim

S POČETKOM nove sezone 402 Streetracea na scenu su došli brojni atraktivni automobili okupljeni u natjecateljske timove. Takav je i Auto moto trend Bridgestone tim, koji je do sada ostvario zapažene rezultate.

AMT Tim publici se predstavio na dvije promocije,  gdje su predstavljeni vozači i njihovi glavni aduti u novoj sezoni.

Prva je održana početkom lipnja, prigodom otvorenja Bridgestonovog First Stop centra u Rijeci, na Viskovu, gdje su za nazočne upriličene i demo streetrace vožnje. Dan kasnije, automobile su zainteresirani mogli razgledati ispred McDonaldsa Rotor u Zagrebu.

Auto moto trend već drugu godinu za redom ima svoj streetrace tim, koji i ove godine pod kapom revije koja redovito prati domaću streetrace scenu, okuplja vozače sa atraktivnim i vrlo brzim automobilima. Glavni sponzor tima je tvrtka Bridgestone, koja time pokazuje na koju publiku cilja.

Za Auto moto trend Bridgestone tim nastupaju Narcis Mujkić sa Subaru Imprezom, pobjednik prošlogodišnjeg finalnog Street Racea na Grobniku. Automobil je temeljito dotjeran u NLO Racingu, a s njime ima samo jedan cilj – pobjedu. Više od svega govori podatak da je brojnim preradama snaga motora podignuta na više od 450 KS.

Andria Kumičić iz Rijeke vozi Audi S3 temeljito dorađen od strane tunerske tvrtke O.CT tuning. Automobil razvija oko 280 KS. Siniša Krainc iz Rijeke nastupa sa trkaćim Ford Focusom obojanim u  prepoznatljivu plavu boju, a Krainc junior, jedna od najvećih nada našeg automobilizma, na utrkama će se izmjenjivati sa rezervnim automobilom tima.
Matko Dragojević iz Zagreba vozi Mazdu 323 Turbo, snažan i kompaktan automobil sa 4x4 pogonom i oko 200 KS ispod lima.

Pročitajte više