VIDEO Došao kao kupac u salon, a na kraju ukrao BMW s prodavačem na haubi

PRODAVAČ u salonu automobila prošao je kroz pravu noćnu moru.

Kažu da je rad s ljudima najteži posao, ali ovo iskustvo nadilazi sve dosad viđeno. Bar u svijetu kupovine automobila. Nemili događaj iz Kanade potvrđuje da doista nitko nije siguran, pa ni prodavač u salonu automobila, i to skupocjenih.

Događaj se zbio u Londonu u pokrajini Ontario. Kao i svaki dan, prodavač Moe Alkaissy je pokazivao zainteresiranom kupcu automobil iz ponude salona. Mladić koji se predstavio kao kupac bio je zainteresiran za skupocjeni BMW M4. Auto ga je jako zanimao pa je čak zamolio i da starta motor kako bi mogao čuti zvuk. 23-godišnji prodavač nije ništa sumnjao pa mu je ispunio želju i startao motor. A onda je "kupac" poželio obaviti privatni telefonski razgovor iz kabine. 

Prodavač opet nije ništa sumnjao. "Pretpostavljao je da se mora konzultirati s roditeljima jer je to velika kupovina", objasnio je vlasnik salona Mustada Alkaissy, inače brat naivnog prodavača. Čim je sjeo u auto, pokazao je svoj naum. Dao je po gasu i odlučio pobjeći s BMW-om. Pritom je pokupio i nesretnog prodavača koji je ostao na prednjem poklopcu panično se držeći za brisače. Kradljivac je izletio na glavnu cestu, prošao kroz crveno i na sve načine pokušao zbaciti prodavača s auta. Nakon jednog naglog skretanja Alkaissy je pao s automobila, a kradljivac i BMW nestali na zaobilaznici. 

"Još se sjećam svega što se dogodilo, znao sam da je u tom trenutku jedini izbor letjeti ili boriti se. Točnije, bilo je držati se za auto ili pasti i vjerojatno poginuti", rekao je Moe za CBC. 

Moe je iz svega prošao uz lakše ozljede, natučenog koljena i s nekoliko ogrebotina. Kradljivac i BMW još uvijek nisu pronađeni. Posljednji signal GPS-a iz automobila pokazao je da se BMW nalazi sjeverno od Toronta, na više od dva sata vožnje od salona. 

Pročitajte više