VIDEO Bugatti je otkrio nove detalje Chironovog nasljednika

Foto: Bugatti

CIJELI svijet iščekuje, a samo najveći sretnici među onima iznimno dubokog džepa imat će priliku sjesti za upravljač nasljednika Chirona. 

Premijera još uvijek anonimnog noviteta je zakazana za 20. lipnja, a zasad se zna jako malo. Najveća novost svakako će biti novi, sada atmosferski, V16 motor. Imat će isključivo hibridnu izvedbu, pa će mu društvo praviti još tri elektromotora. 

 

U Bugattiju su već puno očekivali i ostvarili od dosadašnjih modela, pa su tako Veyron i Chiron odmah ušli u automobilsku povijest kao vrlo značajni dijelovi iste. Sada dolazi nova ikona za koju kažu u Bugattiju kako nije samo sadašnja ili buduća ikona, već je ikona za vječnost (‘Pour l’éternité’).

 

Osmišljen je od temelja na tri stupa ljepote, luksuza i performansi te inspiriran Bugattijevim modelima iz prošlosti. Type 57 SC Atlantic, Type 41 Royale i Type 35, poznati kao najljepši, najluksuzniji i najuspješniji Grand Prix trkaći automobil ikada, posuđuju svoj DNK kako bi nastala čista i autentična reinterpretacija marke Bugatti.

 

Iz novih najava možemo uočiti neke nove detalje, prije svega naplatke i bočni profil oblika C koji se preuzima sa Chirona. Bugatti je sad otkrio i posebna stražnja svjetla u LED tehnologiji, kao i prednji poklopac s istaknutim središnjim dijelom. U svakom slučaju, valja se strpjeti još nekoliko dana i sve će biti poznato, sve osim imena budućih vlasnika. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.