VIDEO Sreća ili znanje? Pogledajte kako je Lamborghinijem otklizao kroz zavoj

Screenshot: Instagram

OGROMNA snaga i driftanje idu zajedno, a redovito donose puno dobre zabave. 

Naravno, pod uvjetom da se sve radi u kontroliranim uvjetima. Na otvorenoj cesti već vrijedi druga priča jer driftanje često može poći po zlu, a to onda znači i veliku opasnost za sve koji se nađu na putu. Da ne govorimo kako je takva vožnja s razlogom ilegalna i kao takva kažnjiva. 

Vlasnik roza Lamborghinija očito se ne slaže sa zakonom i zdravim razumom pa voli zastraniti i na javnoj prometnici. Srećom, ovaj je manevar odrađen na pustoj planinskoj cesti, a jedini koji je mogao platiti danak je upravo vozač skupocjenog automobila. 

On se u zavoju malo prejako zanio te se opasno približio stupiću uz cestu. Iako je već jednim kotačem sišao s asfalta, od štete na karbonskom odbojniku dijelili su ga milimetri. Ako se pitate radi li se o znanju ili ipak o pukoj sreći, imajte na umu kako je vlasnik ovog automobila Giacomo Ghermandi, vozač u TCR Europe natjecanju. 

U njegovo iskustvo i znanje vožnje ne treba sumnjati, ali ovdje je ipak dojam da se precijenio i krivo postavio automobil u zavoju. Uostalom, da je i došlo do kontakta, vrlo vjerojatno bi došlo samo do oštećenja bez opasnosti za vozača. 

Pročitajte više