Akcija s Gyllenhaalom proglašena dosad najgledanijim originalnim filmom na Primeu

Screenshot: Youtube

AMAZONOV remake akcijskog filma Kuća na putu (eng. Road House) s Jakeom Gyllenhaalom doživio je velik uspjeh na streamingu u prva dva vikenda prikazivanja i postao najgledaniji originalni film na Prime Videu.

Kako prenosi MovieWeb, Amazon je objavio da je akcijski film u prva dva vikenda imao rekordnih 50 milijuna gledatelja diljem svijeta. Prema studiju, to Kuću na putu čini "najgledanijim produciranim filmskim debijem ikad na svjetskoj razini". Film je dobro prošao i na ljestvici streaminga jer je tijekom prvog tjedna prikazivanja prikupio 1.7 milijardi minuta gledanja, prenosi Variety.

 

Voditeljica studija Amazon MGM Jennifer Salke komentirala je uspjeh akcijskog filma i glumačku ekipu:

"Revolucionaran, uspješan debi Kuće na putu dokaz je napornog rada i predanosti cijelog filmskog tima i glumačke postave predvođene fenomenalnim Jakeom Gyllenhaalom. Cijeli svijet apsolutno voli ovaj zabavni film prepun akcije, u kojem glume Jake, Conor McGregor, Daniela Melchior, Darren Barnet, Billy Magnussen, Jessica Williams, Lukas Gage, Arturo Castro, JD Pardo i ostatak naše zvjezdane postave."

"Sjajno je vidjeti kako film postaje popularan i kod obožavatelja kultnog originala i kod nove publike. Ovaj nevjerojatni film doista svima pruža nešto o čemu mogu pričati i ne možemo biti ponosniji!" izjavila je Salke, prenosi MovieWeb.

Podsjetimo, radnja filma prati bivšeg UFC borca Elwooda Daltona (Gyllenhaal), koji zarađuje na uličnim borbama prije nego što se zaposli kao izbacivač u baru u tropskom gradiću Florida Keysu. Iako se Florida Keys na prvu čini kao pravi raj, Dalton ubrzo doznaje da stvari nisu onakve kakve se čine.

Kuća na putu počela se prikazivati na Prime Videu 21. ožujka i još uvijek drži prvo mjesto kao najgledaniji film na streamingu. Temelji se na istoimenom filmu iz 1989. godine, u kojem je glavnu ulogu utjelovio legendarni Patrick Swayze, a sada ga je režirao Doug Liman.

Pročitajte više