Amazon radi remake popularne španjolske drame koja je druga najgledanija u Hrvatskoj

Screenshot: Youtube

AMAZON je najavio remake svog prošlogodišnjeg hit filma My Fault (Culpa Mia), španjolske romantične drame koja se i mjesecima nakon premijere 2023. godine nalazi na popisu deset najgledanijih filmova. Originalna španjolska verzija trenutno je drugi najgledaniji film na Prime Videu u Hrvatskoj.

U originalnoj verziji glavne uloge utjelovili su Nicole Wallace kao Noah i Gabriel Guevara kao Nick, a u britanskom remakeu te likove glumit će Asha Banks i Matthew Broome. Naziv britanske verzije filma glasi My Fault: London, koja će obožavateljima ovog filma predstaviti omiljenu priču u nešto drugačijoj verziji.

Kako prenosi The Hollywood Reporter, Noina majka, Ella, zaljubljuje se u bogataša te se njih dvije iz Amerike sele u London kako bi živjele s Williamom i njegovim sinom Nickom. Po dolasku u Englesku, 18-godišnja Noah upoznaje tipičnog "zločestog" dečka Nicka i između njih se odmah budi privlačnost. Noah provodi ljeto prilagođavajući se svom novom životu, ne znajući da je njezin otac pušten iz zatvora i počinje pratiti svaki njezin korak. 

Vijesti o remakeu su iz Amazona podijelili i na službenom Instagram profilu.

Osim glavnih likova, iz Amazona su najavili i ostatak glumačke postave koji uključuje Eve Macklin, Raya Fearona, Envu Lewis, Jasona Flemynga, Kerima Hassana, Sama Buchanana, Ameliju Kenworthy i Harryja Gilbyja. Režiju britanske verzije ovog popularnog filma potpisuju Dani Girdwood i Charlotte Fassler, a scenarij je napisala Melissa Osborne.

Podsjetimo, prvi film My Fault premijerno se prikazao na Prime Videu u srpnju 2023. godine, a njegovu popularnost potvrđuje i to što se ponovo nalazi na listi najgledanijih filmova na streamingu. Nedavno je potvrđeno da će se snimati i nastavak španjolske verzije filma, koji bi se na Primeu trebao prikazati krajem godine.

Ovi filmovi dio su trilogije koju je napisala spisateljica Mercedes Ron, a redom glase: My Fault (Culpa Mia), Your Fault (Culpa Tuya) i Our Fault (Culpa Nuestra).

Pročitajte više