Amazon snima akcijsku detektivsku komediju s ovcama, Hugh Jackman dobio glavnu ulogu

Foto: Profimedia

Amazon MGM Studios radi na akcijskoj komediji pod nazivom Three Bags Full, koju će režirati Kyle Balda (Minions: The Rise of Gru), a Hugh Jackman utjelovit će glavnu ulogu. Film je adaptacija istoimenog romana spisateljice Leonie Swann, a scenarij je prema knjizi napisao Craig Mazin (The Last Of Us).

Ova filmska adaptacija prati Georgea Hardyja (Hugh Jackman), pastira koji voli svoje ovce i uzgaja ih samo radi njihove vune. George im svake večeri naglas čita neku kriminalističku priču, pretvarajući se da ga njegove ovce mogu razumjeti. Ne sumnja samo da ga mogu razumjeti, nego se poslije satima svađaju o tome tko je kriv.

Kada je George pronađen mrtav pod misterioznim okolnostima, ovce odmah shvate da se radi o ubojstvu i misle da znaju sve o tome kako ga riješiti. S druge strane, lokalni policajac Tim Derry (Nicholas Braun) nikada u životu nije riješio ozbiljan slučaj, pa ovce zaključe da će ga morati riješiti same. Čak i ako to znači da će morati napustiti svoju livadu i suočiti se s činjenicom da ljudski svijet nije tako jednostavan kako se prikazuje u knjigama, prenosi Deadline.

Osim Jackmana i Brauna, u filmu glume i Emma Thompson, Nicholas Galitzine, Molly Gordon, Hong Chau, Tosin Cole, Kobna Holdbrook-Smith, Conleth Hill i Mandeep Dhillon.

Film bi se trebao prikazati u kinima u veljači 2026. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.