ANKETA Koji film iz trilogija Gospodar prstenova i Hobit vam je najbolji?

Foto: Press

Fanovi su oduševljeni viješću da su Warner Bros i New Line potpisali ugovor o izradi novih adaptacija Gospodara prstenova i Hobita. Izvršni direktor Warner Bros Discoveryja David Zaslav objavio je da je postignut dogovor o snimanju "više" filmova temeljenih na knjigama J.R.R. Tolkiena.

Kinematografija se vraća u Međuzemlje

Filmovi će se razvijati kroz Warner Brosovu producentsku kuću New Line Cinema, koja je producirala trilogiju redatelja Petera Jacksona između 2001. i 2003. godine. Ti su filmovi zaradili gotovo tri milijarde dolara diljem svijeta, a treći dio, Povratak kralja, osvojio je 11 Oscara, uključujući i Oscara za najbolji film.

Novi čelnici filmskog odjela Warner Brosa, Mike De Luca i Pam Abdy, stoje iza novog višegodišnjeg ugovora koji će značiti da studio može razvijati igrane filmove temeljene na Tolkienovima Gospodaru prstenova i Hobitu.

"Veselimo se daljnjem razgovoru s njima kako bismo čuli njihovu viziju franšize koja napreduje", rekli su Peter Jackson i njegove dvije najbliže suradnice s Gospodara prstenova, Fran Walsh i Philippa Boyens, u zajedničkoj izjavi za Variety.

Koji film vam je najbolji?

Tijekom godina Gospodar prstenova i Hobit prikupili su hrpu fanova diljem svijeta, koji sada s nestrpljenjem čekaju nove nastavke. Dok čekamo nove filmove, složili smo anketu kojom vas želimo podsjetiti na stare, dobro poznate filmove. Glasajte za vama najbolji film iz trilogija Gospodar prstenova i Hobit.

Pročitajte više