Anya Taylor-Joy o snimanju Furiose: "Nikada nisam bila usamljenija"

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

ANYA Taylor-Joy je u jučerašnjem intervjuu s Kyleom Buchananom progovorila o svom iskustvu snimanja filma Furiosa: Pobješnjeli Max Saga.

Glumica je u filmu utjelovila mlađu verziju ratnice Furiose, s kojom se prvi put susrećemo u Divljoj cesti, gdje ju je glumila Charlize Theron. Furiosa je kao dijete oteta iz svog idiličnog naselja, a odrastala je uz svoje zatočenike, gospodara Dementusa (Chris Hemsworth) i Immortana Joea (Lachy Hulme). Mlada ratnica zaklela se da će se jednog dana osvetiti ljudima koji su joj uništili život.

 

Taylor-Joy je u intervjuu s Buchananom izjavila da je znala da će snimanje biti teško, ali da nije bila spremna na ono što ju je čekalo. Iako nije htjela ulaziti u detalje, glumica je rekla da su joj trebale dvije godine da se oporavi nakon što je završilo snimanje Furiose.

Ljubitelji postapokaliptičnog serijala Georgea Millera znaju da je snimanje Divlje ceste bilo prožeto poteškoćama i sukobima, zbog čega je Buchanan, autor knjige Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road, pretpostavio da se nešto slično događalo i na setu Furiose.

Snimanje Furiose pamtit će godinama

"Nikada nisam bila usamljenija nego na setu tog filma", objasnila je glumica, prenosi The New York Times. "Ne želim ulaziti previše u to, ali sve što sam mislila da će biti lako, bilo je teško."

Nakon što ju je novinar pitao što joj je točno bilo teško, glumica mu je rekla: "Ispričavam se, iduće pitanje. Pitaj me to za 20 godina."

Zvijezda serije Queen’s Gambit otkrila je samo da se mučila s nedostatkom dijaloga i Millerovim inzistiranjem da oči trebaju ispričati cijelu priču. "To je zvučalo ovako: 'Zatvori usta, ne pokazuj emocije, govori očima.' To je to, to je sve što imate", dodala je.

Unatoč svemu, 28-godišnja glumica ne žali što se pojavila u Millerovom filmu, ali svjesna je da će to iskustvo pamtiti godinama.

Furiosa: Pobješnjeli Max Saga dolazi u kina idući tjedan, 23. svibnja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.