Bradley Cooper vratio bi se ulozi iz franšize koja je zaradila 1.4 milijarde dolara

Screenshot: YouTube

Bradley Cooper priznao je da bi istog trena uskočio u lik Phila Wennecka, kojeg je utjelovio u trilogiji Mamurluka. Cooper je gostovao u The New Yorker Radio Hour podcastu, gdje se osvrnuo na snimanje četvrtog dijela.

"Istog trena bih prihvatio snimanje Mamurluka 4. Razlog je jednostavan - puno volim Todda, Zacha i Eda, tako da definitivno ne bih imao ništa protiv toga. No mislim da Todd nikad neće snimiti četvrti dio", rekao je glumac.

Treći dio je najmanje zaradio, a najviše koštao produkciju

Mamurluk je izašao 2009. godine i postao pravi hit. Kritičari i publika zavoljeli su ovu komediju, čemu u prilog idu i ocjene na Rotten Tomatoesu: 79% od publike i 84% od kritičara. Prvi dio na kino-blagajnama zaradio je 469.3 milijuna dolara.

Nastavak je stigao dvije godine kasnije i pokazao se nešto slabijim kod kritičara, no u kinima je bio uspješniji od originala, zaradivši 586.8 milijuna dolara. 2013. stigao je i treći dio koji je popljuvan i od kritičara i publike.

To se odrazilo i na zaradu koja je bila manja od prva dva dijela. Ona je iznosila 362 milijuna dolara. Budžet Mamurluka 3 bio je 103 milijuna dolara, 23 milijuna više od drugog i gotovo tri puta veći od prvog koji je iznosio 35 milijuna dolara.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.