Britanski tabloid: Uskoro počinje snimanje novog filma o Bridget Jones

Screenshot: Youtube

Glumci se pripremaju za početak snimanja četvrtog filma o Bridget Jones. The Sun javlja da snimanje filma počinje u Londonu ovog svibnja.

Blockbuster je zadnji put prikazan na velikom platnu prije šest godina, kada je Bridget Jones doznala da je trudna i pokušala otkriti tko je otac. Novi film bit će fokusiran na priču o Bridget Jones u ulozi majke.

 

Na kraju posljednjeg filma Bridget Jones odlučila se udati za Marka Darcyja (Colin Firth). Radnja četvrtog filma temelji se na romanu Helen Fielding iz 2013. Bridget Jones: Mad About The Boy, u kojem Bridget kao novopečena samohrana majka pokušava pronaći ravnotežu u odgoju dječaka i korištenju aplikacija za spojeve. Naime, Bridget Jones je u knjizi ostala udovica nakon što je njezinog odabranika raznijela mina dok je vodio pregovore u Sudanu.

Nejasno je koliko će radnja filma biti bliska radnji knjige, ali s obzirom na premisu da svi filmovi Bridget Jones govore o njezinu iskustvu kao slobodne žene, čini se vjerojatnim da će lik Colina Firtha biti ubijen.

Kako prenose britanski tabloidi, Renee Zellweger je u potrazi za stanom u kojem će živjeti dok se snima novi nastavak. Colin Firth i Hugh Grant također bi se trebali pojaviti u četvrtom filmu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.