Bruceu Willisu je trebala samo jedna minuta da pristane glumiti u ovom filmu

Foto: EPA

BRUCE Willis je u svojoj dugogodišnjoj karijeri igrao mnoge likove i surađivao s različitim redateljima i filmašima. Glumio je u filmovima poput Umri muški (Die Hard), Armageddon, Peti element (The Fifth Element), Šesto čulo (The Sixth Sense) i Pakleni šund (Pulp Fiction).

Također, na popisu poznatih filmova u kojima je Willis glumio nalazi se i film Sin City iz 2005. godine. Sin City je američki neo-noir kriminalistički antologijski film koji su režirali Robert Rodriguez, Frank Miller i Quentin Tarantino, temeljen na Millerovoj istoimenoj seriji stripova. Isto tako, Sin City bio je i jedini film u kojem je Bruce Willis pristao glumiti nakon samo jedne minute.

Kako prenosi Far Out Magazine, Rodriguez i Miller imali su ideju koju su htjeli pokazati Bruceu Willisu. Pozvao ih je da dođu u njegov dom i pokažu mu što su pripremili. Nakon što je pogledao video koji su pripremili, glumac nije puno dvojio želi li postati dio tog filma iako je te noći već radio na nekom drugom projektu.

"Bio sam nekako napola budan. Otprilike nakon jedne minute pritisnuo sam pauzu i rekao: 'Što god se dogodi nakon ovoga, u sljedećih nekoliko minuta ove scene, samo vam želim dati do znanja da sam za!' Zatim smo pogledali drugih nekoliko minuta. To je jednostavno nevjerojatno, mogao bih satima i satima pričati o tome", komentirao je Willis, prenosi Far Out.

 

Radnja Sin Cityja istražuje mračan i jadan Basin City te tri njegova stanovnika koji su svi upleteni u nasilnu korupciju. Misteriozni prodavač (Josh Harnett), pripovijeda tragičnu priču o suovisnosti, dok se mišićavi osvetnik Marv (Mickey Rourke) probija kroz kriminalno podzemlje u potrazi za svojom izgubljenom ljubavi.

U drugom dijelu grada nalazi se policajac John Hartigan (Bruce Willis), koji je ujedno i najmoralniji lik u filmu. Hartigan pokušava spriječiti korupciju u Basin Cityju i pokušava zaštiti djevojčicu od pedofila i ubojice djece.Bivša prostitutka izbjegava svog svodnika uz pomoć njezina novog dečka Dwighta, kojeg igra Clive Owen, prenosi Far Out.

Glumačka postava uključuje i zvijezde poput Jessice Albe, Alexis Bledel, Rosario Dawson, Benicija Del Tora, Michaela Clarkea Duncana, Ricka Gomeza i druge glumce.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.