Carlton iz Princa iz Bel Aira kaže da mu je uloga u seriji uništila karijeru

Foto: EPA

HUMORISTIČNA serija Princ iz Bel Aira (The Fresh Prince of Bel-Air), koja se prikazivala od 1990. do 1996. godine, pomogla je Willu Smithu da postane jedna od najtraženijih holivudskih zvijezda. No, njegov kolega Alfonso Ribeiro imao je potpuno drukčije iskustvo.

via GIPHY

Žrtvovao je glumačku karijeru

Tijekom nedavnog intervjua za Closer Weekly Ribeiro, koji je u seriji utjelovio Willovog bratića Carltona Banksa, kaže da je za ulogu u popularnoj seriji morao žrtvovati svoju glumačku karijeru.

"Igranje Carltona u Princu iz Bel Aira postalo je žrtva. Oduvijek sam govorio da je uloga Carltona najbolja i najgora stvar koja mi se dogodila u životu", izjavio je glumac, prenosi Unilad.

"To je bila jedna od najboljih uloga koje sam imao priliku igrati, ali ujedno je bila i uloga koja mi je uništila karijeru jer me ljudi nisu mogli vidjeti izvan nje. Žrtva je bila to što više nisam imao glumačku karijeru", dodao je.

Zadovoljan je poslom televizijskog voditelja

Za razliku od Willa Smitha, koji je nakon Princa iz Bel Aira glumio u brojnim blockbusterima, Ribeiro je imao samo manje uloge i okrenuo se karijeri televizijskog voditelja. No, nije mu žao što je glumio u legendarnoj humorističnoj seriji jer je atmosfera iza kamera bila odlična.

"Prije snimanja otišli bismo u garderobu Willa Smitha i tamo bismo puštali glazbu, plesali i pripremali se za seriju. To su neke od najboljih uspomena na zajednička druženja", prisjetio se Ribeiro.

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

Glumac je zadovoljan svojom trenutnom karijerom voditelja u emisiji Ples sa zvijezdama (Dancing With the Stars).

"Moji najsretniji trenuci u karijeri bili su pobjeda u Plesu sa zvijezdama i trenutak kada sam postao voditelj Plesa sa zvijezdama. Nakon pobjede dobio sam priliku raditi na emisiji na kojoj sam oduvijek htio raditi - America’s Funniest Home Videos", objasnio je glumac.

"Ali, da, vratio bih se glumi kada bih dobio pravu ulogu", dodao je.

Pročitajte više