CBS želi snimiti reboot popularne kriminalističke serije iz 2003. godine

Foto: Press

TELEVIZIJSKA kuća CBS želi napraviti reboot popularne kriminalističke serije Zaboravljeni slučaj (eng. Cold Case). CBS je trenutno u pregovorima s Warner Bros. TV-om o ponovnom snimanju ove serije koja se emitirala na CBS-u od 2003. do 2010. godine i imala sedam sezona.

Kako prenosi Deadline, radnja reboota smještena je 15 godina nakon posljednje epizode originalne serije, a pratit će novi tim upornih detektiva koji istražuju neriješene slučajeve diljem jugozapada. Promjena lokacije omogućuje potencijalnoj novoj seriji da uvede novu skupinu likova koji istražuju neriješena ubojstva, za razliku od onih iz originalne serije, koji su se nalazili u Philadelphiji.

Na rebootu radi i kreatorica te izvršna producentica originalne serije Meredith Steihm, koja piše scenarij za nastavak priče. Ostaje vidjeti hoće li se produkcijske kuće uspjeti dogovoriti i sklopiti ugovor kako bi publika mogla pogledati seriju. 

Podsjetimo, originalna serija pratila je Lilly Rush (Kathryn Morris), detektivku odjela za ubojstva iz policijske uprave Philadelphije, specijaliziranu za neriješene slučajeve. Osim nje, u seriji su glumili i Danny Pino, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry i Tracie Thoms.

Pročitajte više