Četiri milijuna pregleda: Trailer za psihološki triler s Jamesom McAvoyem je hit

Screenshot: YouTube/Universal Pictures

STUDIO Universal Pictures objavio je trailer za psihološki horor triler Speak No Evil, u kojem glavnu ulogu igra James McAvoy. Film je remake istoimenog danskog trilera koji je izašao prije dvije godine.

Radnja prati dva bračna para, Louise i Bena Daltona, koje Paddy i Ciara pozovu na svoje seosko imanje. Odmor iz snova polako se pretvara u noćnu moru kada domaćini počnu testirati granice svojih gostiju.

 

U nadolazećem trileru, uz Jamesa McAvoya, glume Mackenzie Davis, Aisling Franciosi, Alix West Lefler, Dan Hough i Scoot McNairy.

Scenarist i redatelj filma je James Watkins, koji se proslavio hororima Eden Lake i The Woman in Black.

Trailer izgleda obećavajuće, ali remake je nepotreban

Trailer je u jednom danu skupio više od 4.6 milijuna pregleda, a dočekali su ga pozitivni komentari, uglavnom zbog odlične glumačke postave. No, dio gledatelja na društvenim mrežama piše da je remake bio nepotreban.

"Dobra postava, ali dajte. Pola originalnog filma je na engleskom i izašao je prije dvije godine. Čemu ovo?" napisao je jedan gledatelj.

"Koja je poanta ovog remakea? Isto tako, zašto su odlučili toliko toga prikazati u traileru? Nema smisla", dodao je drugi.

Speak No Evil u kina dolazi 13. rujna 2024. godine. 

Pročitajte više