Channing Tatum glumi tehnološkog mogula u novom filmu Zoë Kravitz, pogledajte trailer

Screenshot: YouTube/Amazon MGM

STUDIO Amazon MGM objavio je službeni trailer za psihološku triler-komediju Blink Twice, redateljski prvijenac poznate glumice Zoë Kravitz.

Film prati konobarice Fridu (Naomi Ackie) i Jess (Alia Shawkat) koje je tehnološki mogul Slater King (Channing Tatum) pozvao na svoj privatni otok. No, odmor iz snova pretvori se u noćnu moru nakon što se počnu događati neobjašnjive stvari. Kako bi preživjela i vratila se kući, Frida mora otkriti istinu iza misterioznog otoka.

Glumačku postavu filma čine neke od najvećih filmskih zvijezda, poput Christiana Slatera, Haleya Joela Osmenta, Simona Rexa, Geene Davis i Kylea MacLachlana.

Scenarij za film pisali su Kravitz i E.T. Feigenbaum. Blink Twice produciraju Kravitz, Bruce Cohen, Jordan Harking, Garret Levitz i Tiffany Persons. 

Fanovi pišu da ih film podsjeća na Netflixov hit

Trailer je dosad pregledan više od 1.2 milijuna puta, a reakcije su uglavnom pozitivne. Gledatelji na društvenim mrežama pišu da ih film podsjeća na Netflixov film Glass Onion: A Knives Out Mystery, kao i na filmove Ex Machina, Midsommar i Get Out.

"Ne znam što misliti o ovome, ali glumačka postava je fantastična. Kyle MacLachlan, Geena Davis, Simon Rex i Adria Arjona dovoljan su razlog za pogledati ovaj film", napisala je jedna korisnica na Redditu.

"Podsjeća me na The White Lotus i Knives Out 2. Zainteresiran sam", napisao je drugi korisnik, dok je treći dodao: "Izgleda zanimljivo, pogledat ću ovo."

Blink Twice dolazi u kina 23. kolovoza.

Pročitajte više