Channing Tatum je snimanje ovog znanstvenofantastičnog filma nazvao noćnom morom

Screenshot: Youtube

GLUMAC Channing Tatum pojavio se u filmovima različitih žanrova, od akcije i znanstvene fantastike do uloga u romantičnim filmovima. No jedan film ostao mu je posebno u pamćenju, i to ne po dobrom. Glumac je snimanje filma nazvao pravom noćnom morom ponajviše zbog umora i količine posla za film koji na kraju nije ostvario neke rezultate. 

Riječ je o znanstvenofantastičnom filmu Jupiter Ascending iz 2015. godine. Tatum je objasnio zašto mu je snimanje bilo toliko zamorno.

"Snimao sam četiri filma jedan za drugim bez ikakvog odmora. Nisam bio dobar koliko sam želio biti u ta zadnja dva filma jer nisam imao energije. Jupiter Ascending bio je noćna mora. Svi smo bili tamo sedam mjeseci i ubijali se od posla. Jednostavno je bilo teško", ispričao je glumac za Variety, prenosi Far Out Magazine.

Radnja filma prati Jupiter Jones (Mila Kunis), koja otkriva svoju sudbinu nasljednice međugalaktičkog plemstva i mora se boriti da zaštititi Zemljane od neprijatelja. Tatum u filmu glumi Cainea Wisea, koji pomaže Jupiter u borbi protiv negativaca. Od poznatijih imena u filmu su još glumili Sean Bean i Eddie Redmayne. 

Pročitajte više