Chris Evans osvrnuo se na mogući povratak originalne šestorke Osvetnika, evo što kaže

Foto: EPA

Chris Evans utjelovio je Kapetana Ameriku kroz 11 filmova u Marvelovom filmskom svijetu. Posljednji se put u toj ulozi pojavio 2019. godine, kada je glumio popularnog superheroja u filmu Osvetnici: Završnica.

Početkom ovog mjeseca pojavile su se glasine od pouzdanih izvora da Marvel želi vratiti originalnu šestorku Osvetnika u novim filmovima. Trenutni projekti nisu baš najbolji po pitanju kvalitete, što je dovelo do nezadovoljstva velikog broja fanova i zamora od superheroja.

Scarlett Johansson, koja je dugi niz godina glumila Black Widow, prije dva tjedna također je prokomentirala ovu glasinu. Ona nije sigurna oko svog povratka jer je Natasha Romanoff umrla u posljednjem filmu o Osvetnicima.

Povratak je moguć, ali...

S druge strane, Evansov Steve Rogers je i dalje živ, samo je ostario. Njegov povratak je izgledniji i realniji, no glumac je oko svega toga jako oprezan. O tome je progovorio u The Viewu kad su ga pitali što misli o takvim navodima.

"Kad god vidim takve glasine, to mi uvijek bude nešto novo. Mislim da se to događa svakih nekoliko mjeseci. Netko uvijek kaže da će se u novom filmu pojaviti Downey, Hemsworth i Scarlett, pa se automatski svi vraćamo. Nitko me nije kontaktirao oko toga. Gledajte, uvijek kažem da nikad ne trebate reći nikad, ali sam jako oprezan. To je vrlo važna uloga u mojem životu i jednostavno bi morali imati dobar razlog da se vratim", rekao je glumac.

Pročitajte više