Chris Hemsworth o liku kojeg glumi u prednastavku Mad Maxa: On je užasna osoba

Screenshot: Youtube/Warner Bros.

CHRIS Hemsworth ima jednu od glavnih uloga u nadolazećem filmu Furiosa: A Mad Max Saga, prednastavku i spin-offu hita Georgea Millera Mad Max: Fury Road iz 2015. godine. Australski glumac će u filmu glumiti vojskovođu Dementusa, vođu bande motociklista koji su oteli mladu Furiosu, koju u filmu glumi Anya Taylor-Joy.

Hemsworth je u nedavnom intervjuu za časopis Empire otkrio više detalja o svom liku te ga nazvao lošom osobom. 

"On je prilično užasna osoba. Kroz cijeli film stalno smo se vraćali na: 'Ovo je zlo, ali koja se namjera krije iza toga?' Nije to samo sadističko ludilo. Postoji prava svrha, kotači se okreću, on kuje zavjere i planira te je deset koraka ispred ostalih", komentirao je glumac ponašanje Dementusa u filmu.

 

Iako ga je opisao kao velikog negativca, Hemsworth smatra da Dementus sebe vidi kao uvrnutu očinsku figuru Furiosi.

"Mislim da sebe tako vidi. Mislim da postoji očinska kvaliteta i priroda odnosa u njegovim očima. Furiosa bi, siguran sam, do svoje smrti tvrdila potpuno suprotno", rekao je glumac za Empire, prenosi Movie Web. 

Podsjetimo, Furiosa: A Mad Max Saga u kina dolazi u svibnju ove godine, a radnja je smještena 45 godina nakon propasti čovječanstva zbog nuklearnih ratova oko resursa poput vode i goriva. Uz Hemswortha i Taylor-Joy u filmu se pojavljuju i Lachy Hulme, koji čak glumi dvije uloge. Također, glumačku postavu čine i Charlee Fraser, Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson, Alyla Browne, David Collins i druge zvijezde.

Pročitajte više