Chris Hemsworth rekao da ga je jedna stvar posebno živcirala tijekom snimanja Furiose

Screenshot: Youtube/Warner Bros.

CHRIS Hemsworth glumi jednu od glavnih uloga u nadolazećem akcijskom filmu Furiosa: A Mad Max Saga, prednastavku i spin-offu hita Georgea Millera Mad Max: Fury Road iz 2015. godine. Hemsworth u filmu glumi vojskovođu Dementusa, vođu bande motociklista koji su oteli mladu Furiosu koju je u filmu utjelovila Anya Taylor-Joy.

Australski glumac u nedavnom je intervjuu za Variety otkrio da ga je jedna stvar, odnosno radnja, posebno živcirala tijekom snimanja akcijskog filma. Komentirao je opsežan i izazovan proces kroz koji je prolazio kako bi se transformirao u ulogu, a ta je transformacija uključivala višesatno šminkanje, protetski nos i niz drugih modifikacija. 

"Provodio sam oko četiri sata u stolici za šminkanje. Pred kraj snimanja bio sam opravdano iznerviran zbog toga. To je stvarno pomoglo mojoj izvedbi, ispod površine tinjala je poprilična količina potisnutog bijesa", komentirao je glumac za Variety. 

 

Podsjetimo, Furiosa: A Mad Max Saga ima premijeru u kinima 23. svibnja. U filmu pratimo radnju smještenu 45 godina nakon nuklearnih ratova oko resursa poput vode i goriva, koji su za posljedicu imali propast čovječanstva. Glavni lik u filmu je Furiosa, koju su kao dijete oteli Dementusovi motociklisti, a sada im se kao odrasla želi osvetiti za zlo koje su joj nanijeli.

Pročitajte više