Chris Pine kaže da je ovaj film najbolja stvar koja mu se dogodila

Screenshot: YouTube/Vertical

CHRIS Pine je u ovotjednoj epizodi podcasta Happy Sad Confused izjavio da je komedija Poolman, njegov redateljski debi, najbolja stvar koja mu se dogodila u životu, piše The Hollywood Reporter. Film je imao premijeru 2023. godine na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, gdje su ga dočekale negativne kritike zbog kojih trenutno ima 21 posto na Rotten Tomatoesu. No, mišljenje kritičara nije obeshrabrilo zvijezdu Zvjezdanih staza.

"To me je natjeralo da udvostručim optimizam", izjavio je Pine te dodao da ga gluma podsjeća na igru pretvaranja. "U svemu tome postoji nekakva nestašnost, i ne želim to nikada izgubiti."

 

Poolman prati čistača bazena Darrena iz Los Angelesa kojemu je sreća okrenula leđa. Nakon što ga zanosna femme fatale unajmi kao špijuna kako bi razotkrio sumnjivi poslovni dogovor između korumpiranog političara i pohlepnog zemljoposjednika, Darren otkriva mračnu istinu o gradu u kojem živi.

U filmu glume Pine, Annette Bening, DeWanda Wise, Stephen Tobolowsky, Clancy Brown, John Ortiz, Ray Wise, Juliet Mills, Ariana DeBose, Jennifer Jason Leigh i Danny DeVito. Scenarij za film napisali su Pine i Ian Gotler.

Pine je priznao da nije očekivao tako negativne reakcije na film, ali kritike su s vremenom osnažile njegov duh.

"Nakon recenzija iz Toronta, pomislio sam da film možda stvarno i je sranje", prisjetio se glumac i redatelj. "Pa sam se vratio, ponovno ga pogledao i rekao: 'Je*eno volim ovaj film.'"

Pročitajte više