Chris Pine ostao je zapanjen kada je saznao da je otkazan drugi nastavak hit filma

Foto/Screenshot: EPA/Youtube

KRAJEM prošle godine otkriveno je da se drugi nastavak, odnosno treći film o DC-jevoj junakinji Wonder Woman neće snimati. Američki glumac Chris Pine, koji je u oba filma utjelovio Stevea Trevora, komentirao je što misli o toj odluci i otkrio kako se osjećao kada je saznao da se film neće snimati.

Glumac je o ovoj temi nedavno razgovarao za Business Insider te je istaknuo da je bio zapanjen kada je saznao. 

"Zapanjen sam što su rekli 'ne' franšizi vrijednoj milijarde dolara i odlučili raditi nešto drugo. Ne znam koji je razlog stajao iza toga, ali Wonder Woman je nevjerojatan lik. Patty Jenkins je tako promišljena redateljica", komentirao je Pine, prenosi Variety.

Pineov lik Steve Trevor u filmovima bio je ljubavnik Diane Prince, odnosno Wonder Woman, koju je utjelovila glumica Gal Gadot. Posljednji film, Wonder Woman 1984, izašao je 2020. godine i dobio mješovite recenzije kritičara. Na Rotten Tomatoesu ima ocjenu od 58 posto od kritičara, dok ga je publika ocijenila sa 73 posto. 

Kako prenosi Variety, treći film je otkazan kada su James Gunn i Peter Safran preuzeli DC Studios te započeli reviziju DC Comics Extended Universea. 

Pročitajte više