Cillian Murphy je otvoren za ulogu Kena u nastavku filma Barbie

Foto: EPA/ Screenshot: Youtube/Warner Bros.

CILLIAN Murphy, irski glumac kojeg kritičari trenutno hvale zbog glavne uloge u filmu Oppenheimer, redatelja Christophera Nolana, mnoge je iznenadio svojom izjavom u nedavnom intervjuu, piše Deadline. 

Oppenheimer je imao premijeru isti dan kada i film Barbie, redateljice Grete Gerwig, a pošto su oba filma doživjela veliki uspjeh, novinare je zanimalo je li Murphy otvoren za ulogu Kena u potencijalnom nastavku filma Barbie. Glumac je entuzijastično potvrdio da je spreman za tu ulogu ako je scenarij dobar. 

"Jesam li otvoren za ulogu Kena u Barbie 2? Naravno, jesam", rekao je Murphy. "Pročitajmo scenarij, popričajmo o tome." 

"Jedva čekam vidjeti taj film. Mislim da je činjenica da ovako odlični filmovi izlaze ovo ljeto dobra za kina", dodao je glumac. 

Casting direktorice filma Barbie Lucy Bevan i Allison Jones također su progovorile o odabiru savršenih glumaca za film. Za uloge Kena su tražile glumce koji su raznoliki, ali ipak djeluju povezano. 

"Bili su jako različiti, ali su ostavljali dojam povezanosti. Tražile smo glumce koji će se uspjeti snaći u ulogama, biti sjajni, a ujedno i uživati u njima", izjavile su casting direktorice o glumcima koji su igrali Kena.  

Pročitajte više