Citadel osvaja Prime Video: Špijunska triler serija je postigla rekordnu gledanost

Foto: Instagram

CITADEL, špijunska triler serija nastala u suradnji studija Amazon Studios i AGBO, na putu je da ostvari najveći debi za seriju u intelektualnom vlasništvu streaming platforme Amazon Prime Video.

"Citadel, najgledaniji naslov na Primeu! U svom debiju ova serija je privukla jednu od najvećih publika u povijesti Prime Videa - nevjerojatan uspjeh za novu i originalnu seriju", napisala je na Instagramu Jennifer Salke, šefica Amazon Studiosa.

 

Nije željela ulaziti u detalje, ali prema izvoru bliskom produkciji, ispred Citadela, u kojem glume Priyanka Chopra Jonas i Richard Madden, trenutno je samo LOTR: Rings of Power. Ta je serija premijerno prikazana 1. rujna, a prvi dan ju je gledalo više od 25 milijuna gledatelja, piše Deadline.

Na Twitter profilu serije Citadel je objavljeno da je serija najgledaniji naslov Prime Videa u gotovo 200 zemalja i teritorija. Veliku gledanost privlači glavna glumica Priyanka Chopra Jonas, koja je iznimno popularna u svojoj domovini Indiji.

Zvijezde Citadela Chopra Jonas i Madden glume agente Citadela Nadiju Sinh i Masona Kanea, dok su Stanley Tucci i Lesley Manville među ostalim članovima glumačke ekipe. David Weil je scenarist i izvršni producent, a među izvršnim producentima su se našla i braća Russo, Anthony i Joe, koji su poznati po radu na Marvelovom filmskom svemiru.

Pročitajte više